Asayiş
  • 12.8.2017 11:21

Ünlülerin kemancısı ölü bulundu

İstanbul Beyoğlu’nda bir dönem ünlülerin kemancılığını da yapan müzisyen Ahmet Çolakçalar evinde ölü bulundu

İstanbul Beyoğlu'nda bir dönem ünlülerin kemancılığını da yapan müzisyen Ahmet Çolakçalar evinde ölü bulundu. Çolakçalar'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Olay, Beyoğlu, Devşirmeler sokakta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Çolakçalar(53)çalıştığı müzikholden geç saatte evine geldi. Evinde bir süre dinlendikten sonra yere yığılarak bayıldı. Oğlu M.Çolakçalar babasının evine gelerek kapıyı defalarca çalmasına rağmen açan olmadı. Kapıyı kırarak içeriye giren M.Çolakçalar babasını yerde harekesiz halde görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri incelemeleri ardından Ahmet Çolakçaların hayatını kaybettiğini belirledi.

ÜNLÜ İSİMLERLE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI

Olay yeri inceleme ekiplerinde ev ve apartman çevresine güvenlik şeridi çekerek çalışmalarını sürdürdü. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Çolakçalar'ın cesedi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ahmet Çolakçalar'ın bir dönem Hakan Taşıyan, Ferdi Tayfur başta olmak üzere birçok sanatçının kemancılığını yaptığı ve aynı sahneyi paylaştıkları öğrenildi. Çolakçalar'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2017 11:22

İLGİLİ HABERLER