Asayiş
  • 30.5.2016 13:10

Uyuşturucu satıcısı polis sandığı genci alnından vurdu

Kapaklı İlçesi’nde halı ve oto yıkama dükkanı olan Serhat Kulaksızoğlu, kardeşi M. Kulaksızoğlu, arkadaşları Ahmet U., Selçuk G. ile birlikte uyuşturucu satın almak için dün gece otomobille Çorlu İlçesi’ne geldi.

Kardeşi ve arkadaşlarıyla gece yarısı Hıdırağa Mahallesi Ahmet Bayırı aralığına giden Serhat Kulaksızoğlu, kimliği belirlenemeyen bir kişiden uyuşturucu satın almak istedi.

KİMLİK GÖSTERMESİNİ İSTEDİ

Satıcı, polis olabileceğini söyleyerek Serhat Kulaksızoğlu’ndan kimlik göstermesini istedi. İki kişi arasında çıkan ‘kimlik’ tartışmasında uyuşturucu satıcısı belinden çıkardığı tabancayla önce havaya ardından da Serhat Kulaksızoğlu’nu alnından vurarak kaçtı.

Uyuşturucu satıcısı polis sandığı genci alnından vurdu

Ağır yaralanan Serhat Kulaksızoğlu, kardeşi ve diğer arkadaşları tarafından otomobille Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri yaşamını yitiren Serhat Kulaksızoğlu’nun kardeşi M. Kulaksızoğlu, arkadaşları Ahmet U. ve Selçuk G.’nin ifadesini aldı.

Uyuşturucu satıcısı polis sandığı genci alnından vurdu

Üç kişi ifadelerinde Hıdırağa Mahallesi’ne uyuşturucu almak için gittiklerini ve tanımadıklarını satıcının Serhat Kulaksızoğlu’nu alnından vurarak kaçtığını söyledi. Polis ekipleri henüz kimliği tespit edilemeyen uyuşturucu satısını yakalamak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 13:12

İLGİLİ HABERLER