Sağlık
  • 27.1.2021 18:26

AstraZeneca koronavirüs aşı merkezinde bomba paniğe

Gelen son dakika haberine göre AstraZeneca koronavirüs aşılarının üretiminin yapıldığı tesiste içinde patlayıcı bulunduğundan şüphelenilen bir paket yüzünden olay yerine uzmanlar çağırıldı.

İngiltere’de AstraZeneca koronavirüs aşılarının üretiminin yapıldığı tesiste içinde patlayıcı bulunduğundan şüphelenilen bir paket yüzünden olay yerine uzmanlar çağırıldı.

Bir Galler fabrikasında Oxford-AstraZeneca aşısının üretimi yaklaşık beş saat askıya alındı, bir bomba ekibi bugün 'şüpheli bir paketi' araştırdı.  Resimde: Olay yerinde acil durum çalışanları

Bir Galler fabrikasında Oxford-AstraZeneca aşısının üretimi yaklaşık beş saat askıya alındı, bir bomba ekibi bugün 'şüpheli bir paketi' araştırdı. Resimde: Olay yerinde acil durum çalışanları 

İngiltere'de hareketli dakikalar yaşanıyor. Birleşik Krallığa bağlı Galler'de  AstraZeneca koronavirüs aşılarının üretiminin yapıldığı tesiste içinde patlayıcı bulunduğundan şüphelenilen bir paket yüzünden olay yerine uzmanlar çağırıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre üretim tesisi büyük oranda boşaltılarak, Wrexham Sanayi Bölgesi'nde patlayıcı imha ekiplerinin çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Bu sabah Wrexham'daki Wockhardt aşı tesisi şüpheli bir paket aldı.  Resimde: Olay yerinde acil servisler

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2021 21:18

İLGİLİ HABERLER