Gündem
  • 7.11.2019 15:33

Bağdadi'nin hanımının fotoğrafı ortaya çıktı

Terör örgütü DEAŞ'ın lideri Ebubekir el Bağdadi'nin ABD tarafından yakalanmasının üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz de hanımını yakaladık, yaygara yapmadık" dediği Bağdadi'nin eşinin fotoğrafı ortaya çıktı.

İslam'a ve Müslümanlara en çok zarar veren terör örgütü DEAŞ'ın eli kanlı lideri lideri Ebubekir el Bağdadi'nin ABD tarafından yakalanmasının üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz de hanımını yakaladık, yaygara yapmadık" dediği Bağdadi'nin eşinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 70. Yıl Kutlama Töreni'nde DEAŞ lideri Bağdadi'nin eşinin yakalandığını duyurmuş ve ABD'yi sert sözlerle eleştirmişti. Erdoğan'ın açıklamasının üzerinden kısa bir süre sonra Bağdadi'nin eşine ait fotoğraf da ortaya çıktı. Öte yandan, Erdoğan'ın konuşmasında söylediği Bağdadi'nin kız kardeşi ve kız kardeşinin kocasının fotoğraflarına da ulaşıldı.

İşte Bağdadi'nin ilk eşi Esma Feysi Muhammed el Kubeysi'nin fotoğrafı:

Kız kardeşi ve eniştesinin de fotoğrafları ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de yaptığı açıklamada, "Bağdadi kendini tünelde imha etti. Biz de hanımını yakaladık ama bakın yaygara yapmadık, ilk defa şimdi bugün açıklıyorum. Aynı şekilde kız kardeşini, eniştesini, onları üstelik de Suriye tarafında yakaladık. Şu anda biz bu noktada çalışmalarımızı en güçlü şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz" demişti.

Bu açıklamaların üzerinden Bağdadi'nin eşinin yanı sıra kız kardeşinin ve kız kardeşinin kocasının da fotoğrafları ortaya çıktı.

Bağdadi'nin kız kardeşi Resmiye Avad

Resmiye Avad'ın kocası

Güncellenme Tarihi : 7.11.2019 15:33

İLGİLİ HABERLER