Medya
  • 6.10.2019 12:30

Bahçeli’nin hastalığını fırsat bilen Sabahattin Önkibar’ın başı belada

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin organ yetmezliği yaşadığını ve veliahtının belli olduğunu iddia eden tetikçi Odatv yazarı Sabahattin Önkibar'ın sözleri mahkemeye taşınacak.

Tetikçi Odatv yazarı Sabahattin Önkibar dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığını fırsat bilerek büyük palavra sıktı. Bahçeli'nin organ yetmezliği yaşadığını iddia eden Önkibar, görevi bırakması durumunda yerine veliaht olarak bir isim seçtiğini ileri sürmüştü.

Sabahattin Önkibar, söz konusu yazısında Bahçeli'nin veliahtının MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter olduğunu iddia etti. Yönter, Önkibar'ın iddiası sonrasında açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Yönter, Önkibar'a çok sert bir cevap verdi.

Sabahattin Önkibar'ın yazısının yalan ve iftira olduğunu söyleyen Yönter, yargı nezdinde her türlü girişimin başlatıldığını açıkladı.

İzzet Ulvi Yönter'in açıklaması şu şekilde:

"Sebahattin Önkibar’ın Oda Tv’de şahsımı alçakça ve ahlaksızca hedef alan, Liderimizi töhmet altında bırakan, fitne çıkarmaktan öte hiçbir anlam ve değeri olmayan kokuşmuş yazısı baştan ayağa yalan ve iftiradır... Şüphesiz yargı nezdinde her türlü girişim tarafımca başlatılmıştır."

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 6.10.2019 21:02

İLGİLİ HABERLER