Gündem
  • 10.8.2014 23:06

Bahçeli seçimi kazandıklarını sanıyor

Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP'nin CHP ile birlikte çatı aday olarak gösterdikleri İhsanoğlu'nun kaybetmesi üzerine ilk açıklamayı yaptı.

SEÇİMİN KAYBEDENİ ERDOĞAN

Bahçeli yaptığı açıklamada seçimin kaybedenin Erdoğan olduğu vurgusunu yaptı. Bunun üzerine bir gazeteci "Nasıl yani siz kaybetmediniz mi?" diye sordu. Soruya cevap veren Bahçeli, gazeteciye sert çıkarak yerel seçimlere oranla Erdoğan'ın daha az oy aldığını ve kaybeden taraf olduğunu söyledi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Şunu herkes çok iyi bilmeli ki MHP Türk milletinin demokratik tercihlerine saygı duymaktadır.

İÇ VE DIŞ MİHRAKLAR ERDOĞAN'I DESTEKLEDİ

AKP'nin adayı Erdoğan seçim kampanyasını hiçbir adalet ve ahlak gözetmeden yapmıştır. Devletin tüm imkanları ve yandaş medya, kiralık kalemler, çıkarlarından başka kaygısı olmayan cepheler, iç ve dış mihraklar Erdoğan'a destek vermiştir.

Erdoğan ve yandaşları kin ve nefretle hareket etmiştir. Bugüne kadar haksızlık ve hukuksuzluk ve huzursuzluk tavan yapmıştır. Erdoğan Başbakanlık'tan istifa etmeyerek, haksız rekabetten istifade etmiş algı operasyonlarıyla tercihleri yönlendirmiştir.

RÜŞVET KAZANDI DÜRÜSTLÜK KAYBETTİ

Bugün rüşvet onay görmüş, dürüstlük kaybetmiştir. Haram yükselmiş helal düşmüştür. Sandıga gitmeyenler oy kullansaydı sonuç farklı olurdu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:39

İLGİLİ HABERLER