Gündem
  • 25.2.2020 11:46

Bahçeli'den Ülkücü katili Ozan Ceyhun tepkisi!.. Sorumluluk hükümetindir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun'la ilgili tepki gösterdi. Bahçeli, "İhanet kadrosunun üçüncü yolu uçurumdur. Bunlardan ne yol olur ne de kasaba.Sosyal medyada pus kuran provokasyon yapan art niyetli kişilerin varlığı teker teker açığa çıkmıştır. Biz şehidimizi de biliriz, katilini de biliriz. Bizim Viyana Büyükelçiliğine atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir" dedi.

HDP KONGRESİ

Hafta sonunda PKK'nın yan kolu HDP'nin 4'üncü kongresi yapılmış, yaşanan rezillikler vicdanları rahatsız etmiştir. Üst HDP, altı PKK olan kongre ortamında İstiklal Marşı okunmamış, teröristlere saygı duruşunda bulunulmuştur. Fren tutmayan eş başkan hendek ve barikat terörüne atıf yapmıştır. CHP'nin Serok partine üst düzey temsilci göndermeleri, parti kuracağı söylenen bir eski bakanın mesaj göndermesidir. Demek ki Gezi'yle gurur duyan eski cumhurbaşkanından da onay alınmıştır. HDP'nin CHP'ye yönelik siyasi nikahımızı ulu orta ilan edelim çağrısı duyulmuştur. Serok Ahmet'in PKK özlemi, Babacan'ın HDP sevdası, Kılıçdaroğlu'nun bölücülük arayışı vatana ihanettir. Bunlardan ne köy olur ne kasaba. Cumhuriyet Savcıları HDP'nin bölücü kongresi için tahkikata başlamalıdır. Herkes aklını başına alsın. Bu ülke sahipsiz değildir.

OZAN CEYHUN'UN VİYANA BÜYÜKELÇİSİ OLARAK ATANMASI

Atamayla büyük bir eleştiri sağanağı başlamıştır. Atanan kişinin ülkücü katili olduğu iddiası gündeme taşınmmış, Cumhur İttifakı'nın bölünmesi amaçlanmıştır. Saros konuşurken MHP tartışılmaya başlanmış, MHP köşeye sıkıştırılmaya çalışılmıştır. Fitne ateşini tutuşturmaları sahtekarlıktır. Bunun üzerinden provakasyon yapan kişilerin arlığı tek tek ortaya çıkttı. Kimseden öğrenecek bir şeyimiz yok, herkes işine baksın. Bu atamayı maske yaparak Cumhur İttifakı'na husumet kusanlar, yanlış yapmıştır. Üzülerek ifade etmekteyim ki bu tuzağa bazı vekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hatadır. MHP'ye sosyal medyadan istikamet çizilemez. Bize davanın yolcusu lazımdır. Siyasi idaremizi çöplüğe dönen sosyal medyadan belirleyemeyiz. Dilerim ki asılsız haberlerin peşine düşen dava arkadaşlarımız, aynı saldırı partimize olduğunda da teki gösterebilseydi.

Güncellenme Tarihi : 25.2.2020 13:40

İLGİLİ HABERLER