Dünya
  • 6.3.2021 01:04

Banyosundaki aynayı kaldırdığında hayatının şokunu yaşadı!

KAYNAK : MİLLİYET

Evinin sürekli serin olmasından ve bir türlü ısınmamasından şikayet eden genç kadın, dairesinde esen gizemli rüzgarın kaynağını araştırdığında hayretler içinde kaldı. Banyoda lavabonun üzerindeki aynayı kaldıran kadın hayatının şokunu yaşadı.

New York'lu bir kadın bu hafta banyo aynasının arkasına gizlenmiş tamamen boş bir daire bulduğunda hayatının şokunu yaşadı. Şehirde kar amacı gütmeyen bir kuruluş için çalışan Samantha Hartsoe, yakınında pencere veya çalışan havalandırma deliği olmamasına rağmen banyosunda esen serin bir esintiyi fark ettiğinde kafası karıştı.

Bir süre devam eden araştırmanın ardından Samantha, esintinin lavabonun üzerinde asılı duran aynanın etrafından geldiğini fark etti. Aynayı kaldırdığında ise tam anlamıyla şok geçirdi çünkü diğer tarafta büyük bir delik olduğunu gördü.

ESİNTİNİN KAYNAĞINI BULUNCA  ŞOKE OLDU

ESİNTİNİN KAYNAĞINI BULUNCA ŞOKE OLDU

Bir süre devam eden araştırmanın ardından Samantha, esintinin lavabonun üzerinde asılı duran aynanın etrafından geldiğini fark etti. Aynayı kaldırdığında ise tam anlamıyla şok geçirdi çünkü diğer tarafta büyük bir delik olduğunu gördü.

Samantha, TikTok hesabında yayınladığı görüntülerde, "New York'taki dairemdeyim ve ortam bir hayli soğuk. Isıtmayı ne kadar artırırsam artırayım fark etmiyor, içerisi hep soğuk ve üşüyorum" diyor.

Görüntülerin devamında genç kadın, "Ben de banyoma giriyorum" diyor ve doğrudan kapı çerçevesinde durarak "Ve tam burada üzerime soğuk hava üflendiğini hissediyorum" ifadelerini kullanıyor.

Samantha soğuk hava için bariz bir kaynak olmadığını göstermek için kamerayı banyonun içinde gezdiriyor ve tavanın yakınında havalandırma için kullanılan ancak gerçekte odaya hava üflemeyen tek bir havalandırma deliği olduğunu gösteriyor.

Soğuk havanın nereden geldiğini araştırmaya devam eden Samantha, aynanın kareket ettiğini ve soğuk havanın aynadan geldiğini fark ediyor. "Size ne bulduğumu göstereyim" diyen genç kadın, aynayı duvardan kaldırıyor ve ortaya lavabonun birkaç metre yukarısında büyük dikdörtgen bir delik çıkıyor.

Delikten ileri doğru baktığında ardına gizlenmiş bütün bir oda fark eden Samantha, tüyler ürperten gerçeği farkettikten sonra iki arkadaşını evine çağırıyor. Aralarından biri, bir kişinin gizlice orada yaşıyor olabileceğini öne sürüyor ve Oscar ödüllü Parazit filmine atıfta bulunuyor.

CESARETİNİ TOPLAYIP İÇERİ GİRDİ

CESARETİNİ TOPLAYIP İÇERİ GİRDİ

Daha fazla yanıta ihtiyaç duyduğunu söyleyen Samantha, cesaretini toplayarak delikten içeri girmeye ve banyosunun diğer tarafında ne olduğunu bulmaya karar veriyor.

Eldiven ve yüz maskesi takan Samantha, neyse karşılaşacağını bilmediği için korunmak için eline bir çekiç alıyor ve duvardan tırmanıyor. Tüm vücudunu küçük delikten sığdırmaya zorlanan kadın, manevra yapıyor.

Samantha, tırmandıktan sonra duvarın diğer tarafında sadece kullanılmayan bir oda değil, tamamen boş bir daire olduğunu fark ediyor. Genç kadın, gömme dolaplı bir odayı, zeminin ortasında eski bir tuvaleti ve birkaç çöp torbasını filme alıyor.

Dairenin kısmen tamamlanmış olduğu, bazı duvarlarda açıkta kalan yalıtım ve duvarları tamamlanmamış bir duş olduğu dikkat çekiyor. Dairenin daha düşük bir kata çıkan merdivenleri olduğu görülüyor.

Samantha, "Vay canına, burası bambaşka bir daire," diyor. Dairenin şu anda yapım aşamasında olup olmadığı veya daha önce terk edilmiş olup olmadığı belli değil. Çöpler arasında Samantha kullanılmış bir su şişesi buluyor ve "yaşam belirtileri" olduğunu belirtiyor.

BİR KAPI BULDU

BİR KAPI BULDU

Alt kata indiğinde ise Samantha, bir kapı bulup onu kilitliyor, çünkü kapıdan kim girerse girerse kendi dairesine girebilir. Sonunda Samantha dışarı çıkıyor ve aynayı banyonun duvarına geri koyarak "Ev sahibim yarın gerçekten eğlenceli bir telefon görüşmesi yapacak." diyor.

TikTok yorumcuları, Samantha'nın alışılmadık keşfi karşısında çılgına döndü. Pek çok kişi onun güvenliğiyle ilgili endişelerini dile getirdi ve gizli daire yapım aşamasında olsa bile aynanın arkasındaki boşluğu açık bırakmanın Samantha için bir güvenlik riski oluşturduğunu belirtti.

Güncellenme Tarihi : 6.3.2021 01:13

İLGİLİ HABERLER