Spor
  • 8.11.2019 06:00

Başakşehir Avrupa'da grup lideri

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Wolfsberger'i ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve 4. maçlar sonunda grup liderliğine yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda Avusturya ekibi Wolfsberger ile karşı karşıya geldi.

Başakşehir - Wolfsberger ile ilgili görsel sonucu"

Temsilcimiz, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup ederken Başakşehir'i galibiyete taşıyan golleri 73. dakikada penaltıdan Edin Visca, 84. ve 87. dakikalarda Enzo Crivelli attı.

M. Başakşehir Avrupa'da dolu dizgin

Wolfsberger'de Nemanja Rnic, 72. dakikada iki sarı karttan kırmızı kart gördü.

Başakşehir - Wolfsberger ile ilgili görsel sonucu"

Puanını 7'ye yükselten Başakşehir, 4. maçlar sonunda grupta liderliğe yükselirken Wolfsberger de 4 puanda kaldı.

Başakşehir - Wolfsberger ile ilgili görsel sonucu"

Maçtan Dakikalar

7. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Fredrik Gulbrandsen, altıpas üzerinden yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.

36. dakikada Marcel Ritzmaier'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

43. dakikada ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Marcel Ritzmaier'in şutu defanstan geri döndü.

59. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Michael Liendl'nin altıpas üzerinden yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.

72. dakikada ceza sahası içinde Rnic'in yaptığı müdahale sonrası Skrtel yerde kaldı. Hakem Sandro Scharer penaltı noktasını gösterdi.

73. dakikada penaltı atışını kullanan Visca topu ağlara gönderdi. 0-1

84. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Visca'nın yerden pasında Crivelli meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 0-2

87. dakikada sağ kanatta topla buluşan Caiçara'nın ceza sahası ortasında Crivelli'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-3

Stat: Liebenau
Hakemler: Sandro Scharer, Stephane De Almeida, Bekim Zogaj
Wolfsberger: Kofler, Sollbauer, Rnic, Schmitz, Novak, Ritzmaier, Leitgeb (Gollner dk. 88 ?), Liendl, Schmid, Weissman, Niangbo (Schmidt dk. 81 ?)
Yedekler: Kuttin, Peric, Schmerböck, Sprangler, Wernitznig
Teknik Direktör: Gerhard Struber
Medipol Başakşehir: Mert Günok, Clichy, Caiçara, Skrtel, Ponck, Berkay Özcan (Arda Turan dk. 80), Azubuike (Elia dk. 90 ?), Mehmet Topal, Edin Visca, Crivellix, Gulbrandsen (Aziz Behich dk. 88 ?)
Yedekler: Volkan Babacan, Epureanu, Robinho, Demba Ba
Teknik Direktör: Okan Buruk
Goller: Visca (dk. 73 pen.) , Crivelli (dk. 84 ve 87) (Başakşehir)
Sarı kartlar: Weissman (Wolfsberger), Clichy, Mehmet Topal, Crivelli (Başakşehir)
Kırmızı kart: Rnic (dk. 72) (Wofsberger)

Başakşehir - Wolfsberger ile ilgili görsel sonucu"

Edin Visca: Başakşehir ve Türkiye için kazandık!

Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca, Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'i deplasmanda 3-0 devirdikleri maçı yorumladı. Bu galibiyetin Türkiye için çok önemli olduğunun farkında olduklarını belirten tecrübeli futbolcu, ''Başakşehir ve Türkiye için kazandık!'' dedi.

Edin Visca: Başakşehir ve Türkiye için kazandık!

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. haftasında Medipol Başakşehir, Avusturya temsilcisi Wolfsberger’i deplasmanda 3-0 yendi ve liderliğe yükseldi. Maçın ardından yayıncı kuruluşa Türkçe açıklamalarda bulunan Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca, takım arkadaşlarını tebrik etti.

Galibiyetin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan kaptan, ''Başakşehir ve Türkiye için kazandık. Soyunma odasında ilk yarı hiçbir şey yapmadığımızı ve gol bulmamız halinde bu maçı 3-0 kazanacağımızı söyledim. Avrupa'nın bizim Süper Lig'den bir farkı yok, ben her maçta %100'ümü vermek istiyorum.'' dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 8.11.2019 09:36

İLGİLİ HABERLER