Sağlık
  • 28.1.2020 16:26

Bebek Hayallerinizi Ertelemeyin

Çeşitli nedenlerden dolayı bebek sahibi olamamış anne ve baba adayları için birbirinden farklı tedai yöntemleri uygulanıyor. Bu yollar sayesinde de başarı oranları her geçen gün daha da artıyor. Doğuş Tüp Bebek Merkezi olarak bu konuda uzman bir kadro eşliğinde yardımcı oluyorlar. Bebek sahibi olmak isteyenlerin bu arzu ve hayallerini yüksek başarı oranları eşliğinde mümkün olan en kısa süre içinde sağlamak adına çabalıyorlar. Kaliteli hizmet ve hastaların memnuniyetini ön planda tutan bir tedavi anlayışı ile yaklaştıklarından dolayı sürecin daha da olumlu bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyorlar.

 Hangi Hizmetleri Veriyorlar?

 Sürekli kendilerini güncelleyen ve hizmetleri arasına her geçen gün daha da fazla seçenek ekleyen bir merkez olmayı amaçlıyorlar. Verdikleri hizmetler arasında:

 -Tüp bebek,

 -Yumurta dondurma,

 -Yumurta donasyonu,

 -Taşıyıcı anne,

 -Embriyo donasyonu,

 -Sperm donasyonu,

 -Kısırlık tedavisi,

 -Embriyo transferi

 yer alıyor. Sperm nakli konusunda oldukça titiz ve hasta taleplerine saygı duyarak işlem adımlarını yerine getirmeye çalışıyorlar. Bunun için de başarı öykülerinde yer alıyorlar.

 Nasıl İşlem Yapıyorlar?

 Kıbrıs'ta bulunan merkezleri aracılığı ile tıbbi zorunluluk ve sorumluluklarını koruyarak çalışmalarına devam ediyorlar. Yüksek teknolojili cihazların kullanımı da başarı oranlarında etkili olan bir başka faktör olarak göze çarpıyor. Yumurta nakli ve diğer işlemleri yaparken uyguladıkları işlemler dünya çapında ve kalitesinde olacak şekilde yapılıyor. Ekibin tecrübeli olması sayesinde hastaların kısa sürede hayallerine kavuşmasına olanak tanıyorlar.

 Ekibin Önemi Nedir?

 Kuruldukları andan itibaren ekip olarak iyi olmak adına sürekli gelişimler yaşıyorlar. İyi bir ekip ile hareket etmenin hem işlemleri daha kısa tutacağını hem de hastaların daha rahat hareket edeceğini biliyorlar. Bunun için alanında uzman hekimler ve çalışanlar ile kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyorlar. Yapılacak olan işlemlerin tamamının hasta memnuniyeti kapsamında olması adına çaba gösteriyorlar.

 Nasıl Bilgi Alabilirsiniz?

 Hastaneden bilgi almak veya randevu oluşturmak için yapmanız gereken sadece iletişime geçmek olmalıdır. Hastane olarak yardımsever ve yönlendirici bir şekilde hareket ediyorlar. Uzman ekipler ile görüşmeler sağlamanız ve fikir almanız için de yardımcı oluyorlar. Uzun zamandır bebek sahibi olmak isteyen ve çeşitli durumlardan dolayı bunu henüz elde edememiş anne ve baba adaylarına nasıl yaklaşılması gerektiğini de bilerek davranıyorlar.

 Konaklama ve Diğer Detaylar

 Tüp bebek merkezi olarak konfor ve diğer kalitelerden uzak kalmamanızı amaçlıyorlar. Bunun için dünyanın her yerinden hasta kabul etmelerinden dolayı mutlaka konaklama konusunda size yardımcı oluyorlar. Bu konuda iletişime geçerken konaklama konusunda da destek istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Uzman bir ekiple çalışmak ve kısa süre içinde mümkün olan en iyi tedaviyi almak için aranan adres olmayı amaçlıyorlar. Bunun için mutlaka hayallerinize giden yolda uğramanız gereken bir yer olduğunu unutmamalısınız.

Güncellenme Tarihi : 28.1.2020 16:27

İLGİLİ HABERLER