Yaşam
  • 5.12.2019 10:17

Bergüzar Korel ile ablasının miras kavası mahkeme düştü

Bergüzar Korel ile Zeynep Korel arasındaki sular durulmuyor.Daha önce annesi Hülya Darcan ve kardeşi hakkında suç duyurusunda bulunan Zeynep Hanım, mirasçılık belgesi almak için dava açtı. Zeynep Korel dilekçesinde, “Babam Tanju Korel vefat etmiştir. Mirasçıların tespitini talep ederim” dedi.

BERGÜZER İLK KEZ KONUŞTU

İkinci bebeğine dört aylık hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün kendi gibi oyuncueşi Halit Ergenç'le rutin doktor kontrolü sonrası Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yurt dışında yaşayan ablası Zeynep Korel'in hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle mahkemeye başvurarak koruma kararı aldıran Bergüzar Korel, bu konuyla ilgili de ilk kez konuştu. Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde yurt dışında evlere temizliğe gittiğini açıklaması ve Bergüzar Korel'in evliliği ile ilgili yaptığı yorumlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bergüzar Korel: "Biz her zaman ailecek bütün aile fertlerimizin seçimlerine, hayatlarına hep saygı duyduk. O kendisi paylaşmayı tercih etti. Onun tercihidir. Saygı duyuyoruz." dedi. Zeynep Korel, geçtiğimiz günlerde yurt dışında evlere temizliğe gittiğini, Bergüzar Korel'in de eşi Halit Ergenç ile aralarının iyi olmadığını iddia etmişti.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2019 10:20

İLGİLİ HABERLER