Berkay ve Arda Turan'dan flaş açıklamalar

••1 dk okuma
Berkay ve Arda Turan'dan flaş açıklamalar

Hızlı Özet

“Mahkemenin verdiği kararı şarkıcı Berkay yeterli bulmadı, Arda Turan mutlu olduğunu söyledi. İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşma sonrası taraflardan, zehir zemberek açıklamalar geldi.”






Arda Turan'ın 2 yıl 8 ay ceza alması ile sonuçlanan davanın ardından her iki taraftan da çarpıcı açıklamalar geldi. Berkay cezayı yeterli bulmazken Arda Turan tazminat davasına hazırlandığını söyledi.



Türkiye'nin gündemini uzunca bir süre meşgul eden Arda Turan-Berkay davası, sonuçlandı.





Karar sonrası Arda Turan, 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.



DAVA KARARI BERKAY'I MEMNUN ETMEDİ



Mahkemenin verdiği kararı şarkıcı Berkay yeterli bulmadı, Arda Turan mutlu olduğunu söyledi. İstanbul Adalet Sarayı'ndaki duruşma sonrası taraflardan, zehir zemberek açıklamalar geldi.



 



Berkay ve Arda Turan'dan duruşma sonrası açıklamalar



BERKAY, ÜST MAHKEMEYE BAŞVURACAK



Şarkıcı Berkay, Arda Turan'ın cinsel taciz suçlamasından beraat etmesine itiraz edeceğini belirtti. Bir üst mahkemeye başvuracağını aktaran şarkıcı, verilen cezanın yeterli olmadığını dile getirdi.



Berkay ve Arda Turan'dan duruşma sonrası açıklamalar



ARDA TURAN TAZMİNAT DAVASINA HAZIRLANIYOR



Arda Turan ise karardan dolayı mutlu olduğunu, böyle bir işin içerisinde yer almadığını, hapis cezası almak uğruna davasından vazgeçmediğini, Türkiye'nin gördüğü gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağını söyledi.



"TÜRK ADALETİ İFTİRA OLDUĞUNA KARAR VERDİ"



Turan sosyal medya hesabından da "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir. Allah'a şükürler olsun ki Türk adaleti bu ağır ithamların çirkin birer iftira olduğuna karar verdi. " dedi.



Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:



Berkay ve Arda Turan'dan duruşma sonrası açıklamalar



ASLIHAN'DAN MUTLULUK HİKAYESİ



Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'dan da sonuçlanan dava sonrası bir paylaşım geldi. Mutluluk emojisi paylaşan Turan'ın sonuçtan memnun olduğu görüldü.



Berkay ve Arda Turan'dan duruşma sonrası açıklamalar






Bu haber 439 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR