Bilim
  • 27.11.2017 00:07

Eski savunma bakanından olay 'uzaylı' açıklaması

Kanada'nın 1960'lı yıllarda Savunma Bakanlığı görevini üstlenen Paul Hellyer, varlığı yıllardır tartışılan uzaylılarla ilgili bomba etkisi yapacak bir açıklama yaptı. Daha önceki açıklamaları resmi makamlarca sert bir dille yalanlanan 'uzaylı' konusunda Hellyer, "Dört tür uzaylı Dünya'ya geldi fakat onları vurduk. Uzaylıların temasını örtbas etmek için trilyonlarca dolar harcandı" dedi.

Uzun yıllardır tartışılan uzaylılar konusunda Kanada’nın bir dönem Savunma Bakanlığı görevinde bulunan Paul Hellyer'den ilginç bir açıklamada bulundu. 1963-67 arasında Savunma Bakanı olarak görev yapan daha sonrasında ise Ulaştırma Bakanlığı görevini üstlenen Hellyer, geçmişte de uzaylılar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunmuş hatta 1960’lı yıllarda uzaylılarla iletişime geçildiğini bile itiraf etmişti.

İngiliz medyasında yer alan habere göre Hellyer, o dönemki hükümetlerin uzaylıların bu temasını örtbas etmek için trilyonlarca dolarharcadığını söyledi. Hellyer, “Yıllar önce başka gezegenlerden ziyaretçiler geldi ve Dünya’nın gidişatı konusunda bizi uyardı ve bize yardım teklif etti. Biz de buna rağmen onları tehdit olarak gördük ve önce ateş açıp sonra soru sorma taktiğini izledik” dedi.

Soğuk Savaş döneminde uzaylılarla temas ettiklerini söyleyen Hellyer, “1961’de Soğuk Savaş zamanında 50 UFO Rusya’dan Avrupa’ya doğru inmeye başladı. Kumandanımız çok endişelenmişti ve panik butonuna basarak orduyu konuşlandırdı. Sonra açılan soruşturma 3 yıl sürdü ve dört farklı tür uzaylının gezegenimizi ziyaret ettiği ortaya çıktı” dedi. Hellyer, uzaylıların farklı yıldız sistemlerinden geldiğini söylerken, “Bunlar Andromeda’dan ve Satürn’ün Ay’ından geliyorlar” dedi.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2017 01:17

İLGİLİ HABERLER