Gündem
  • 20.2.2020 20:06

Bin liralık gömlekli Gürsel Tekin'den 75 liralık ajitasyon

Bin liralık gömlek giyen CHP'li Gürsel Tekin yine popülizm peşinde!

Bin TL’lik gömlek giyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kilosu 75 TL’den satılan Chia tohumu üzerinden popülizme soyundu.

gürsel tekin gömlek ile ilgili görsel sonucu

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medyadan yaptığı yeni popülist paylaşımında baltayı bir kez daha taşa vurdu.

Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Chia tohumlu pudinge kaşık sallayanlar, milletin kaşığını kırdılar.” diyen Tekin’in giydiği Brooks Brothers marka gömlekler yaklaşık bin TL’ye satılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda da Kapalıçarşı'da esnaf ziyaretinde bulunan Tekin'in aynı markalı gömlekle kriz şovu yapması tepki çekmişti. Cuma namazı vaktinde bir döviz bürosunun önüne giderek fotoğraf çektiren Tekin, “Satış yok. Esnaf mutsuz. Her yer kapalı. Tarihinin en kötü dönemi.” paylaşımında bulunmuştu.

Tekin'in kapalı olduğunu söyleyerek önünde poz verdiği dükkânın sahibinin Cuma namazına gittiği ortaya çıkmıştı.

Cuma namazı vaktinde gitmiş

Namazın ardından Tekin’in poz verdiği yerde fotoğraf çektiren esnaf, “Tekin'in ziyaret ettiği anda cuma namazı saatiydi. Tekin o anda gelmiş. Cuma saatinde çarşımızda kepenkler ve dükkânlar kapalı olur" demişti.

Gürsel Tekin’in severek kullandığı Brooks Brothers gömleklerinin fiyatları yaklaşık bin TL civarında.

İş hayatına Kadıköy’de garson olarak başlamıştı

İş hayatına Kadıköy’de garson olarak başlayan Tekin, giydiği pahalı gömlekle yaptığı kriz şovuna gelen tepkiler üzerine, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlemişti.

Toplantıda Tekin, "9 villa, 11 şirket, 7 tane benzin istasyonu olan bir adama gömleğin fiyatı sorulur mu?" ifadesini kullanmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 20.2.2020 20:17

İLGİLİ HABERLER