Gündem
  • 21.8.2014 20:09

Binali Yıldırım'dan sürpriz toplantı

BAŞBAKAN Başdanışmanı Binali Yıldırım yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde açıklama yapacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Binali Yıldırım’ın yarın saat 11.00’de yapacağı basın toplantısının konusuyla ilgili bilgi verilmedi.Binali Yıldırım'ın, genel başkan adaylığı ilan edilen Ahmet Davutoğlu'na destek açıklaması yapacağı öne sürüldü.

SALONDA YOKTU

Davutoğlu’nun genel başkan adaylığının açıklandığı salonda, adı adaylar arasında geçen bir başka isim Binali Yıldırım’ın bulunmaması dikkat çekti. Yıldırım'ın özel bir konusundan dolayı izin aldığı öğrenildi.

İSTİFAYI YALANLADI

Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlunu AK Parti Genel Başkan Adayı olarak açıklaması sırasında Davutoğlu ile genel başkanlık için ismi geçen Binali Yıldırımın cuma günü saat 12.00'de basın toplantısı yapacağı duyuruldu. Bu bilgi üzerine "Yıldırım istifamı edecek" söylentileri kulaktan kulağa konuşuldu. Ancak bu iddia Binali Yıldırım'ın danışmanları tarafından yalanlanarak istifa olmayacağının aksine açıklamanın bu süreçte hem kendisine parti içinde hem de kamuoyunda gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür maksatlı olduğu bilgisi verildi. Yıldırım teşekkürün yanısına Davutoğluna desteğini de bu toplantıda açıklayacak.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:24

İLGİLİ HABERLER