Yaşam
  • 25.2.2020 21:37

Bomba iddia: Ünlü oyuncu Jackie Chan koronavirüsten karantinaya alındı

Efsane oyuncu Jackie Chan hakkındaki iddia dünya gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre; Jackie Chan'in evine gelen misafirlerde koronavirüsü tespit edildi. Ünlü oyuncunun da bu sebepten dolayı karantinaya alındığı ifade edildi. Dünya basınında son dakika olarak geçen bu haber ünlü oyuncunun hayranlarında büyük üzüntüye neden oldu. Haberlerin hızla yayılmasının ardından konuya ilişkin yetkililerden flaş bir açıklama geldi.

JACKİE CHAN'İN EŞİ VE KAYINVALİDESİ KARANTİNAYA ALINDI

İddialara göre ünlü oyuncu Chan, misafirliğe gelen konuklarında koronavirüsü tespit edilmesinden dolayı, eşi ve kayınvalidesi de karantinada bulunuyor. Ünlü oyuncudan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken hayranlarını ise üzdü.

TEDAVİ İÇİN MADDİ DESTEKTE BULUNACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Jackie Chan, bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili yaptığı açıklamada virüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon Çin Yuanı (860 bin TL) ödül vereceğini duyurmuştu.

"ÖLÜMLE SAVAŞTIKLARINI GÖRMEK İSTEMİYORUM"

"Bu parayla ilgili değil" diyen Chan, "Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.2.2020 21:47

İLGİLİ HABERLER