Yaşam
  • 5.9.2006 11:47

"BOŞ ZAMANLARIMDA 'DOKUN BANA'YI DİNLERİM"

Önceki gün Harbiye Açıkhava'da sahne alan Ajda Pekkan'ı 5 bin kişi izledi. Sanatçı şarkılarından çok, kırdığı potlarla geceye damgasını vurdu

Yaz başındaki konserinde muhteşem bir performans sergileyen Ajda, bu kez çok kötüydü. Hayal kırıklıklarıyla dolu gecede bakın neler oldu:

Ajda'dan önce sahneye bir Samba grubu çıktı. Bir Ajda Pekkan konserinde neden 'Brezilya Halk Dansları'nı izlemek zorunda kaldık, anlamadım!

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan Ajda'dan da fazla ilgi gördü. Başta biletli seyircilerin arasına oturdular. Ama magazin basını onları keşfedince oturdukları yerin etrafı 'Çin Seddi' misali çevrildi.

İçerisi, kendinden küçük yaştaki sevgililerle sosyalleşme gecesi gibiydi. Hande Ataizi, Nurseli İdiz, Pınar Altuğ ve Yeşim Salkım kollarına 'çıtır'larını takmıştı. İlker İnanoğlu ise çıtırların yanında 'dede' kıvamındaydı.

Ajda'nın pembe tüller ve güllerle süslü kıyafeti demodeydi.

Ajda yine bir diyalog uçurumunda kayboldu. Başladığı cümlelerin sonu gelmedi. Tüm gece dört yaşında kız çocuğu taklidi yaparak konuştu. O kadar çok pot kırdı ki, 'dünya gaf rekoru' olarak tarihe geçebilir. Mesela 'Beni çok bakımlı sanıyorsunuz. Ama evde sizden beterim' bunlardan sadece biri.

'Boş zamanlarımda bu şarkıyı dinlerim' diyerek Nilüfer'in 'Dokun Bana'sını söyledi. İnsan neden sözleri sadece 'Dokun bana, ne olur dokun' olan bir şarkıyı dinler ki? Üstelik kötü bir yorumdu.

(akşam)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:42

İLGİLİ HABERLER