Yaşam
  • 13.5.2022 22:23

Britney Spears'ın paylaştığı İbrahim'in öğretmeni konuştu

Britney Spears’ın paylaştığı İbrahim’in öğretmeni konuştu: Ben de ağladım

Ünlü yıldız Britney Spears, 5 yaşındaki İbrahim’in doğum günü videosunu çok duygusal bir notla kendi hesabından paylaştı. Video sosyal medyada milyonlarca beğeni aldı. İbrahim’in öğretmeni Dilara Kuş, o videonun hikâyesini Hürriyet’e anlattı...

İstanbul’da bir anasınıfında, Suriyeli baba ve Mısırlı annenin oğlu 5 yaşındaki İbrahim’e yapılan doğum günü sürprizinde çekilen videoyu öğretmeni Dilara Kuş, sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan video, ünlü yıldız Britney Spears’ın da dikkatini çekmesiyle tam anlamıyla gündem oldu. Spears, kendi hesabında da paylaştığı videoya not olarak “Migren ağrılarım yüzünden iki gündür ışığa bakamadım. Bu yüzden Anneler Günü için bir gün geciktim, çok üzgünüm. Bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin. Ne kadar küçük bir centilmen. Anneler gününüz geç de olsa kutlu olsun” diye yazdı. Paylaşımının üzerinden 4 ay geçtikten sonra çektiği videoyu Britney Spears’ın yeniden paylaşmasıyla şaşırsan Dilara Kuş, duyguları Hürriyet’e anlattı:

“HİÇ BEKLEMİYORDUM”
“Sabah kalkıp telefonuma baktığımda yüzlerce mesaj geldiğini gördüm. Herkes Britney Spears’ın İbrahim’in videosunu paylaştığını haber vermek için mesaj atmış, hatta aramış. Hâlâ şoku atlatamadım, böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Olayın üzerinden aylar geçti ve bu süre sosyal medyada bir şeyin unutulması için yeterli bir süre. Benim paylaşımım 15 milyon kadar izlenmişti. Britney Spears’ın paylaşımına da yüz binlerce yorum gelmiş ve bu yorumların birçoğunda Türk bayrağı var. Paylaşımı görünce çok gurur duydum. Nasıl kendi paylaşımımın ses getirmesini beklemiyorsam, Britney’nin paylaşmasını da tabii ki beklemiyordum.

“BEN DE AĞLAMIŞTIM”
Britney Spears ‘Video beni ağlattı’ yazmış. Ben de o videoyu çekerken ağlamıştım. İbrahim, annesine sarılması, ellerini öpmesi, bakışıyla beni çok etkilemişti. Sonuçta 5 yaşında bir çocuk ve önüne gelen pastayla ilgilenmek yerine direkt annesine sarılıyor. Çünkü pastadan çok annesinin sarılmasına ihtiyaç duyduğu bir anı yaşıyordu. Bence insanları en çok o nokta etkiledi. İbrahim’in annesinin elini öpüşü Spears’ın dikkatini çekmiş. Onların kültüründe büyüklerin elini öpmek olmadığı için centilmenlik olarak yorumlamış.”

“ÇOCUKLAR BİRLEŞTİRİCİ”
Hürriyet’e konuşan Öğretmen Dilara Kuş, “Sosyal medya hesabımı meslek hayatımda bir arşiv olması için açmıştım. Aynı zamanda öğretmenleri takip etmek, ilham olacak videolar izleyip paylaşmak istiyordum. Bu videoyu İbrahim bu kadar yukarı taşıdı. Bir çocuğun bakışı makamı, mevkii ne olursa olsun herkesi etkileyebiliyor” dedi.

Caroline Hawley | BBC

Güncellenme Tarihi : 13.5.2022 21:28

İLGİLİ HABERLER