Sağlık
  • 23.2.2021 22:09

Buz Lazer Epilasyon Ayrıcalığı Ankara’da

Sayıları her geçen gün artan Ankara Lazer Epilasyon Merkezleri arasında yaptığımız araştırmada Buz Lazer adının öne çıktığı gözlemledik. Lazer Epilasyon Ankara dendiği zaman hemen hemen herkes Buz Lazer’den bahsediyor. Buz Lazer neden bu kadar çok tercih ediliyor, ne gibi özellikleri var? Sizler için araştırdık, aşağıda okuyabilirsiniz.

Buz Lazer Tüm Kıl Tiplerinde Etkili, Tüm Cilt Tiplerinde Güvenli

Seksenin üzerinde ülkede kullanılan Buz Lazer ülkemizin seçkin klinikleri ve merkezleri tarafından tercih ediliyor. Buz Lazer ailesi Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor. Buz Lazer cihazlarının en önemli özelliği üç dalga boyuna sahip olması. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boyları aynı anda cilde iletiliyor. Bu sayede hem farklı derinliklerdeki kıl kökleri hedeflenebiliyor hem de ince kıllarda da etkili sonuçlar alınabiliyor. Üç dalga boyunun gücü etkili sonuçlarının yanı sıra daha güvenli bir lazer epilasyona da olanak tanıyor.

Buz Lazer tüm cilt tiplerinin (bronz ciltler dahil) lazer epilasyonunda FDA onayına sahip bir sistem. Esmer kişilerde ciltte yanık gibi komplikasyonlar olmadan lazer epilasyon yapılmasına olanak tanıyor. Yaz aylarında cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer yaptırmak mümkün. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin birçoğunda olduğu gibi minimum 1 ay cilt renginin açılmasını beklemek gerekmiyor. Aktif güneşe çıktıktan 1 hafta-10 gün sonra Buz Lazer ile istenmeyen tüylere veda edilebiliyor.

Yukarıda özetlemeye çalıştığımız özellikleri ile Buz Lazer yaz/kış tüm mevsimlerde, esmer/bronz tüm cilt tiplerinde, ince/kalın tüm kıllarda güvenle uygulanabiliyor.

Ağrısız Lazer Epilasyon Mümkün

Lazer epilasyonda Buz Lazer’in öne çıkmasında ağrısız olmasının payı kuşkusuz çok fazla. Buz Lazer cildi -3 dereceye kadar soğutan gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. ICE Teknolojisi kullanan bu soğutma sistemi, tüm seans boyunca cildi soğutuyor, serinletiyor. Tedavi başlığının safir ucu buz gibi soğutulduğu için cilde değdiğinde cilt hemen ferahlıyor. Lazer ısısı hissedilmediği için ağrı, sızı da duyulmuyor.

Buz Lazer, SHR adı verilen patentli bir uygulama tekniği ile yapılıyor. Tedavi başlığı ciltte masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Bu uygulama tekniğinde kıllar aşamalı olarak ısıtılıyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bir diğer unsur da bu uygulama tekniği. Etkili cilt soğutma ve kademeli kıl ısıtma tekniği ile Buz Lazer masaj konforunda lazer epilasyon sunuyor.

Buz Lazer ile Gelişmiş Lazer Epilasyon

Buz Lazer eksiksiz ve gelişmiş bir lazer epilasyon için tüm detayların düşünüldüğü bir sistem. Bu bağlamda kulak içi ve burun içi kılları da unutulmamış. Ulaşılması güç olan burun ve kulak içi gibi alanlar için Buz Lazer özel bir uca sahip. Bu uç tedavi başlığına takılıyor ve kolayca kulak/burun içi gibi alanlardaki istenmeyen tüyleri gidermek için kullanılıyor. Kaş ortası, kaş üzeri, sakal üzeri gibi hassasiyet gerektiren alanlarda da yüz ucundan yararlanılıyor.

Buz Lazer hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Bu klinik çalışmaların da kanıtladığı gibi Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçlara sahip bir sistem. Tüm cilt tiplerinde yanık, leke gibi yan etki riski olmadan güvenli lazer epilasyon sunuyor. Tüm bu gelişmiş özellikleri ile günümüzde kadınlar kadar erkeklerin tercihi de Buz Lazer oluyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 23.2.2021 22:14

İLGİLİ HABERLER