Gündem
  • 19.9.2020 22:11

Çakıcı Macron'a ayar verdi!.. Kocakarının kocası akıllı

 Çakıcı, Fransa Başbakan’ı Macron’u hedef aldı: Yaşlı karının kocası...

Charter defines role of Macron's wife _ still not first lady

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de gerilim yaşadığı Fransa’ya infaz yasasıyla cezaevinden çıkarılan organize suç örgütü lideri Çakıcı da tepki gösterdi. Çakıcı, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un ‘Akdeniz’i karıştırmak istediğini’ savundu.

Türkiye ve Yunanistan’ı karşı karşıya getiren Doğu Akdeniz gerilimiyle ilgili organize suç örgütü liderin Alattin Çakıcı da “görüşlerini” kamuoyuyla paylaştı. Çakıcı, Türkiye’nin 15 Temmuz’da verdiği mücadele sonucu ABD, üst akıl ve küresel güçlerin ‘kısmi beyin felci’ geçirdiğini savundu. MHP lideri Devlet Bahçeli’yi “Cumhur İttifakı’nın şerefli lideri” olarak tanımlayan Çakıcı, ‘üst aklın Doğu Akdeniz’de kurduğu oyunu fırsat bilen bazı çevrelerin gelecek seçim ile ilgili senaryolar hazırladıklarını’ kaydetti.

Emmanuel Macron - Bio, Wife, Height, Age, Gay, Net Worth, Children, Family

HADEP HARİÇ MUHALEFET İKTİDARIN YANINDA YER ALMIŞ

‘Kan emici Batı’nın Kurtuluş Savaşı’ndan, sınır ötesi operasyonlarından, terörle mücadeleden ders çıkaramadıklarını kaydeden Çakıcı, bir asıl evvelki olduğu gibi Orta Doğu ve Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı dünyanın birlikte hareket ettiklerini savundu. Çakıcı, kapatılan, Mart 2003’te kapatılan HADEP’i de andığı yazısında, “PKK’nın siyasi kanadı Hadep hariç muhalefette olan partiler bu zorlu süreçte Cumhur İttifakı’nın yanında yer almak onurlu bir davranıştır. Eğer onurları var ise” dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’la ilgili olarak da Çakıcı, “Makron denen kişilik erozyonuna uğramış yaşlı bir koca karının yönlendirmesiyle Akdeniz’i karıştırmak isteyen bu yaşlı karının kocasına şunu hatırlatmak isterim, Çanakkale’de sizi derin sulara gömdük. Güney cephesinde geldiğiniz gibi gittiniz” ifadelerini kullandı.

“DÜNYA YENİDEN KURULUR AMA SİZİN BİR DEVLETİNİZ OLMAYABİLİR”
Yunanistan’a da seslenen Çakıcı, “Doğu Akdeniz Türk milleti için bir Çanakkale’dir bir Kafkas cephesidir. Bir kutül ameredir, bir Medine nuhasarasıdır, bir yemendir, bir Doğu cephesidir bir Filistin cephesidir. O dönemde yaşananlar bugün de yaşanabilir. Geçmişte sizi İngilizler kullanmıştı, bugün de İsrail ABD ve Makron denen yaşlı karının kocası bir asır evvel ki yanlışa sürüklemektedir. Dünya yeniden kurulur Türkiye Cumhuriyeti dünyada yerini alır, ama sizin kurulacak olan dünya düzeninde bir devletiniz olmayabilir” dedi.

“KİLİSE VE SİYASET YUNAN HALKINI MACERAYA SÜRÜKLÜYOR”
Türk ve Yunan halklarının ‘aslında’ birbirine çok yakın olduğunu belirten Çakıcı, “Kilise ve devletin siyaseti Yunan halkını bir maceraya sürüklemektedir. Devletinizi yönetenler tarihin derinliklerine inip gerçeği görürseniz Mora’da başlayıp (1820)’de Girit ile devam eden Megaidanizin, kalanını geçmişte gerçekleştirmek istediğiniz, âmâ ne yazık ki, İzmir’de denize döküldünüz. İngiltere hariç tüm üst akıl AB Almanya dışında aynı davulu çalmaktadırlar. Türkiye karşıtı batı ve pusuda bekleyen Rusya federasyonu bu milleti bir daha denemeyin eğer denemeye kalkarsanız fatura herkes için ağır olur” değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2020 14:24

İLGİLİ HABERLER