Can Yaman gazetecilerden kaçarken kulüpte uyuyakaldı!

1 dk okuma
Can Yaman gazetecilerden kaçarken kulüpte uyuyakaldı!

Hızlı Özet

Oyuncu Can Yaman, önceki gece Ortaköy'de bulunan bir mekanda eğlendi. Yeni kız arkadaşıyla keyifli anlar yaşayan Yaman, dışarıda bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenince hedef şaşırtmak istedi. Kız arkadaşını önden gönderen oyuncu, gazetecilerin ayrılmasını beklerken; mekanda uyuyakaldı.






Oyuncu Can Yaman, önceki gece Ortaköy'de bulunan bir mekanda eğlendi. Yeni kız arkadaşıyla keyifli anlar yaşayan Yaman, dışarıda bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenince hedef şaşırtmak istedi. Kız arkadaşını önden gönderen oyuncu, gazetecilerin ayrılmasını beklerken; mekanda uyuyakaldı.





Günaydın'ın haberine göre; Can Yaman, önceki gün yeni tanıştığı kız arkadaşıyla Ortaköy'de bulunan bir mekanda eğlendi.





Yaman, gece yarısı dışarıda gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenince hedef şaşırtmak için sevgilisini önden gönderdi.





Fakat alkolün etkisiyle uyuyakalan yakışıklı oyuncu, sabahın ilk ışıklarına kadar mekandan ayrılmadı.





30 yaşındaki Yaman, daha sonra deniz taksi çağırarak evinin yolunu tuttu.





Mekandan erken ayrılan kız arkadaşı ise çıkışta, "Can ile yeni tanıştık, konuştuk" açıklamasını yaptı.





Öte yandan Yaman, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Başrol oyuncusunun libidosu yüksek olmalı" sözleriyle meslektaşları tarafından eleştirilmişti.




Kaynak:MİLLİYET
Bu haber 859 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kılıçdaroğlu ilk kurultay tarihini verdi.. Yeni delegelerle yapacağız
Gündem

Kılıçdaroğlu ilk kurultay tarihini verdi.. Yeni delegelerle yapacağız

Mahkemenin verdiği mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay için ilk kez tarih verdi. Sözcü Tv canlı yayınında Kılıçdaroğlu, partinin olağanüstü değil, olağan kurultay sürecine gideceğini açıkladı.

Habervitrini13417 Görüntüleme
Kılıçdaroğlu : Genel Merkezin Belediye başkanından para istemesi rüşvettir
Gündem

Kılıçdaroğlu : Genel Merkezin Belediye başkanından para istemesi rüşvettir

"Bu adam diyor ki 'Ben sana şu saatte şurada rüşvet verdim' diyor. Telefonlar uyuşuyor, her şey uyuşuyor neden takip edilmiyor? Bir parti belediyeden para isteyemez. Para alınıyorsa bu rüşvettir" diye konuştu.

Habervitrini11700 Görüntüleme
Trafikte uyuyan İstanbullu için Erdoğan'dan net mesaj: Bu eziyeti bitireceğiz
Gündem

Trafikte uyuyan İstanbullu için Erdoğan'dan net mesaj: Bu eziyeti bitireceğiz

İstanbul'da trafik yoğunluğundan bunalan birçok çalışan, saatlerce yolda kalmamak için gün doğmadan evden çıkıyor. İş yerlerine yakın noktalara erken ulaşan sürücüler, mesai başlayana kadar araçlarında uyuyarak dinlenmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu tabloyu Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde gündeme taşıdı.

Habervitrini11454 Görüntüleme
Karadeniz kıyısında İHA gizemi! 5 gün içinde ikinci kez bulundu!
Gündem

Karadeniz kıyısında İHA gizemi! 5 gün içinde ikinci kez bulundu!

Bartın'ın Amasra ilçesinde sahile vuran insansız hava aracı güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. Son 5 gün içinde kıyıda bulunan ikinci İHA'nın inceleme için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Habervitrini14430 Görüntüleme