Medya
  • 20.1.2020 21:18

Cem Yılmaz şokta!.. Karakomik Filmler 2 gişede çakıldı!

Cem Yılmaz'a büyük şok! Karakomik Filmler 2 gişede çakıldı!

Cem Yılmaz''ın aynı seansta iki film sunduğu Karakomik Filmler 2 geçtiğimiz cuma günü vizyona girmişti. Yapım ilk 3 günün ardından Cem Yılmaz Filmleri arasında en düşük gişeye sahip film oldu.

Box Office Türkiye verilerine göre 17 Ocak’ta vizyona giren film, ilk hafta sonunda 139.849 kişi tarafından izlendi. Cem Yılmaz’ın bu zamana kadarki en düşük gişeye sahip açılışı ise Karakomik Filmler serisinin ilkiydi. Sinema işletmecileri ile yapımcılar arasındaki tartışmalardan dolayı vizyona neredeyse 1 yıl geç giren Karakomik Filmler 1 ilk hafta sonunda 276 bin kişi tarafından izlenmişti.

Serinin devam filmine ise açılış yapılan ilk 3 günlük seyirci sayısında neredeyse yarı yarıya azalma yaşandığı görülüyor.

Box Office verilerine göre Karakomik Filmler 2, ilk hafta sonunda en çok seyirciye sahip 4. film oldu. Listenin başında ise 4 haftadır vizyonda olan ve toplamda 2.334.614 kişi tarafından izlenen Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi var. Bir tür çocuk animasyon filmi olan Rafadan Tayfa Göbeklitepe Karakomik Filmler 2’nin ilk haftasında 265 bin kişi tarafından izlenmeyi başardı.

Listenin ikinci sırasında da 3. haftasına giriş yapan Baba Parası ve üçüncü sırasında diziden sinema filmine uyarlanan Sıfır Bir yer alıyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 20.1.2020 21:20

İLGİLİ HABERLER