Yaşam
  • 15.4.2021 14:13

Ceyda Düvenci takipçilerine içini döktü!

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 2015 yılında evlenmişti. Ceyda Düvenci Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Düvenci, kendisi gibi oyuncu olan eşi Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile birlikte çekilen karelerini sık sık paylaşıyor. 43 yaşındaki Ceyda Düvenci, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ceyda Düvenci, bu sabah yaşadığı ruh halini sosyal medya hesabından kelimelere döktü. 

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak'la mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, bu sabah yaşadığı ruh halini sosyal medya hesabından kelimelere döktü.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Ceyda Düvenci, oğluna sarıldığı bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı."Karmakarışık uyandım bu sabah. Okuduğum istismar haberleri, pandeminin güncel hali, her an değişen hayat şartları..."

"Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim ve bilinmezliğin tam ortasında. Ağladım birazcık sevgilimin koynunda. Konuştu benimle uzun uzun. Sakinleştirdi. Gerçek sesimi duymama yardım etti..."

 

"Yürüyüşe başlamadan önce bana 'sadece yaşadığın güzel anları düşün, başardıklarımızı düşün, yuvamızı, evlatlarımızı düşün' dedi. Düşündüm uzun uzun. Hayatın içinde bir sürü şey oluyor. Ve hissettiğimiz her duyguda sonsuz haklıyız..."

"YALNIZ DEĞİLSİN"

"Yine de sahip olduklarımızı unutturmamalı, gerçek kıymetlerimizi görmemize engel olmamalı olanlar. Bu satırları okurken çok büyük sıkıntılar ve sağlık problemleri içinde olabilirsin, kendini çok çaresiz ve yalnız hissedebilirsin. Ama yalnız değilsin. Ve hissettiğin her şeyde haklısın..."

"Ağlamak istiyorsan bırak kendini ağla, aksın içindekiler. Ve gerçekten (zor ya da imkansız ya da komik gelse bile gerçekten) sahip olduklarını hatırla, başardıklarını, güzel anlarını. (Mutlak sorarsınız; kızım babasıyla, ama bu fotoğrafta kalbimde.)"

 



 

Güncellenme Tarihi : 15.4.2021 14:17

İLGİLİ HABERLER