Gündem
  • 16.2.2020 10:06

CHP’den teröristi saklarken yakalanan HDP'li Murat Sarısaç’a destek!

Eli kanlı terör örgütü PKK'ya eleman temin etmek suçundan aranan teröristin HDP'li milletvekilinin aracında yakalanmasının ardından, terör partisine ilk destek yine CHP'den geldi.

HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın Van'daki evinde saklandığı ve terör örgütüne eleman sağladığı tespit edilen terörist Y.D. önceki gün Sarısaç'ın arabasında gözaltına alındı. Teröristin gözaltına alındığı anlar Sarısaç ve HDP'liler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. CHP'liler attıkları destek tweetleri ile CHP-HDP işbirliğini bir kez daha deşifre etti.

Erdem ve Yarkadaş

Sarısaç'ın paylaştığı videodan alıntı yapan CHP'li Barış Yarkadaş, sosyal medya mesajında “'Beyaz Toroslar' geri döndü... Yasadışı bu muamele HDP'li vekile yapıldığı için susmaya devam mı?” ifadelerini kullandı. CHP'li Eren Erdem de “Bu hareket bir HDP’li vekile yapıldı diye susmak mı? Elbette hayır.. Bu muameleyi gören kişi bir 'milletvekilidir, seçilmiştir, halk tarafından onaylanmıştır.' Eğer HDP’li diye susarsan, yarın sana da yapılır. Keza öyle olmadı mı? HDP’li tutuklanınca sustun ve herkes tutuklandı” mesajını paylaştı.

(Yeni Şafak)

Güncellenme Tarihi : 16.2.2020 10:07

İLGİLİ HABERLER