Gündem
  • 23.1.2020 22:55

CHP'den Abdullah Gül çıkışı

CHP'den Abdullah Gül çıkışı..LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, CHP ve muhalefetin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aday göstereceği yönünde duyumlar aldığını söyledi.

CHP'den flaş Abdullah Gül açıklaması!

CHP Parti Meclis üyesi Haluk Pekşen, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aday gösterecekleri yönünde çıkan iddialara ilişkin konuştu.

Kulislerde 2023 yılında muhalefetin adayı olacağı öne sürülen Abdullah Gül ile ilgili CHP kanadından bir açıklama geldi.

CHP Meclis üyesi Haluk Pekşen, Bizim Tv'de Lale Özan Arslan'ın sorularını yanıtladı.

'Abdullah Gül muhalefetin adayı olur mu?' sorusuna çok sert çıkan Pekşen "Abdullah Gül'ün hiçbir şekilde CHP'de yeri olamaz. Hiçbir şekilde bu olmaz. Gül'ün hangi emperyalist projelere hizmet ettiğini biliyoruz. 2013 yılında Colin Powell sözleşmesi hala ortadır. Bu sözleşme Türkiye'nin başına bela olmuştur" dedi.

LDP GENEL BAŞKANI DUYURMUŞTU

Eski genel başkandan olay sözler! 'Birkaç yerde duydum! Abdullah Gül'ü aday gösterecekler'

LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, "CHP'nin ve muhalefetin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aday gösterme gibi bir niyetlerini biliyorum. Hatta duydum" dedi.

LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, CHP ve muhalefetin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aday göstereceği yönünde duyumlar aldığını söyledi.

LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, Biz10TV'de katıldığı bir programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cem Toker, "CHP'nin ve muhalefetin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aday gösterme gibi bir niyetlerini biliyorum ve bunu duydum. Geçen gün Can Ataklı çok güzel bir şey söyledi. Ama Abdullah Gül'ün mayası bu, bazen getireceksin reformist ve ilerici bir kararı ama muhafazakar kesimin hoşuna gitmeyeceği için sıkınıt olacak. Bir şey istersen mantıklı isteyin. Bunlardan neden medet umuyorsun? Ben CHP'li olsam bu bana koyar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2020 22:41

İLGİLİ HABERLER