Ekonomi
  • 20.1.2020 21:23

CHP'nin ekonomik kriz çığırtkanlığının sebebi belli oldu

Her fırsatta ekonomik kriz çığırtkanlığı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi Türkiye'nin adeta dibe vurmasını fırsat olarak görüyor.

Sosyal medyadan sürekli ekonimik kriz çığırtkanlığı yapan CHP'li vekillerin gerçek niyetini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adeta itiraf etti. Bir medya kuruluşunun İstanbul'da düzenlediği davete katılan Kılıçdaroğlu burada yapmış olduğu konuşmada, “Enflasyon ve diğer ekonomik göstergelerdeki kötüleşmeye rağmen AKP’ye niye oy verildiği sorusuna karşılık, ekonomik gerileme oldukça AKP’den uzaklaşma gözlemliyoruz. Gelir düzeyi yükseliyorsa, işleri yolundaysa bir şey değişmesin, devam etsin diye oy veriyor. Ancak ekonomide bir duraksama yaşanıyorsa, gelir azalıyorsa, o zaman biraz mesafeli olmasına rağmen, bize bakmaya başlıyor. Bu durumu örneğin Aksaray’da açıkça gözlemledik” dedi.

CHP'nin ekonomik kriz çığırtkanlığının nedeni belli oldu

Ekonomide başarılı olmadıklarını da itiraf ediyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bizim geçmişte ekonomiyi yönetme de iyi bir sınav vermediğimiz de bir gerçek. Ama şimdi AKP kadrolarını en az üç kez katlayacak bir kadroyla Türkiye’yi yönetmeye hazırız, Türkiye’yi yönetecek güçlü, donanımlı ekiplere sahibiz” diyerek beyin yakan bir açıklamada bulundu.

Yunus Bayar  yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 20.1.2020 21:30

İLGİLİ HABERLER