Ekonomi
  • 28.1.2020 16:28

Craft Pırlanta

En özel günleriniz için partnerinize, eşinize veya sevgilinize pırlanta hediye etmek ister misiniz? Eğer öyleyse Craft pırlanta sizin için en güzel seçenek olacaktır. Bu pırlanta firmasında çeşit çeşit pırlanta yüzükler, kolyeler ve küpeler bulunmaktadır. Çok şık ve uygun fiyatlı seçenekler mevcuttur. Partnerinizin çok hoşuna gidecek en güzel modelleri bu firmadan kolaylıkla bulabilirsiniz.

Pırlanta Çeşitleri

Partnerinizin hoşuna gidecek pırlanta tektaş, beştaş, küpe ve kolye modelleri şunlar olmaktadır;

Tektaş pırlanta yüzükler

Tektaş pırlanta kolyeler

Baget pırlanta kolyeler

Pure koleksiyonu

Evlilik teklifi yüzükleri

Tektaş küpeler

Baget pırlanta küpeler

Özel kesim pırlanta yüzükler

Tamtur pırlanta yüzükler

Beştaş pırlanta yüzükler

 

Bunlar yüzük, küpe ve kolye çeşitleridir. İçlerinden istediğiniz modeli muhakkak bulacaksınız. Her çeşit ve modelde ürünler mevcuttur.

0.10 Karat Pırlanta Yüzük

Bu yüzük tektaş pırlanta yüzük modellerinden birisidir. İnternet üzerinden satın alırken yüzük ölçünüzü seçebilirsiniz. Sertifikalı bir üründür. Taksitle ödeme seçenekleri mevcuttur.

0.15 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük

15 karat bir tektaş yüzük modelidir. Sertifikalı ve 3 yıl garantilidir. 14 ayar beyaz altından üretilmiştir. Siparişiniz 3 iş günü içerisinde size teslim edilir.

0.30 Karat Beştaş Pırlanta Yüzük

14 ayar beyaz altından üretilmiş tek taş pırlanta yüzük modellerinden biridir. Çok şık ve zarif bir modeldir. 3 yıl garantilidir ve Craft sertifikalıdır. Fiyatlar karata göre değişiklik göstermektedir.

0.50 Karat Beştaş Pırlanta Yüzük

50 karat bu harika yüzük tamamen pırlantadan üretilmiştir. Oldukça şık olan bu yüzüğü partnerinize en güzel şekilde hediye edebilirsiniz. Taksitle ödeme kolaylığı vardır. Garantili ve sertifikalı yüzüklerle bu firmaya güvenebilirsiniz.

0.25 Karat Uluslararası Sertifikalı Prenses Pırlanta Tektaş Yüzük

Uluslararası sertifikalı bu muhteşem ürün 14 ayar beyaz altından imal edilmiştir. Yaklaşık 1,95 gram ağırlığındadır. Aynı gün içerisinde kargonuz ücretsiz teslim edilir. Yüzüğün mikro lazer kodu da bulunmaktadır. Taş rengi E'dir. Özel kesim pırlanta yüzük modelleri arasında yer alır.

0.62 Karat Uluslararası Sertifikalı Kalp Tektaş Pırlanta Yüzük

Bu modelin uluslararası GIA sertifikası vardır. Yüzük ölçüsünü İnternet sitesinden seçebilirsiniz. Yüzükte mikro lazer kod bulunmaktadır. Toplam taş ağırlığı 0.62 karattır. 3 yıl garantilidir ve size aynı gün içerisinde teslim edilir. Kargo ücretsizdir. Yaklaşık 2,70 gram ağırlığındadır.

0.28 Karat Baget Pırlanta Yüzük

Craft sertifikalı ve 0.28 karatlık bir üründür. Taş rengi F'dir. 3 yıl garantilidir. Diğer baget pırlanta yüzük modellerine göre taşı daha küçüktür. 14 ayar beyaz altından üretilmiştir. Ağırlığı yaklaşık 2,75 gramdır.

0.26 Karat Uluslararası Sertifikalı Pırlanta Tektaş Yüzük

Bu yüzüğün uluslararası HRD sertifikası bulunmaktadır. 0.26 karat bir yüzük modelidir. Yüzüğün taş rengi F'dir. Yaklaşık 1,95 gramdır. 14 ayar beyaz altından üretilmiştir. 3 yıl garantilidir. Taksitli ödeme seçeneği mevcuttur.

Baget pırlanta yüzük çeşidi de son zamanlarda oldukça popüler bir başka gösterişli yüzük türüdür.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2020 16:30

İLGİLİ HABERLER