Asayiş
  • 13.8.2020 22:44

Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonu

İzmir'in Menemen ilçesi merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonu; 70 bin parça ...

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ege Bölgesi'nde Menemen ilçesi ve yakınlarından, kazı ve başka yöntemlerle elde ettikleri menkul tarihi değerleri yurt dışına kaçırmak üzere olan örgüt takibe alındı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser kaçakçılığı operasyonu ...

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile başlatılan organize çalışma neticesinde bu sabah, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon emri verildi. İzmir'in Menemen ilçesi merkezli, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçelerinde yapılan operasyon sonucunda, şu ana kadar yapılan aramalarda yaklaşık 70 bin parça sikke, heykel gibi tarihi eser niteliği taşıyan deliller ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 70 bin Amerikan doları ve 11 bin Euro ele geçirildiği öğrenildi.

Son dakika haberi: Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser ...

İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün de verdiği destekle yapılan operasyonlarda konu ile alakalı 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, ele geçirilen tarihi eserlerin sayımının sürdüğü bildirildi.

İzmir'de dev operasyon! Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser ...

Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonu

İzmir Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonun, şu ana kadar yapılan aramalarda ele geçirilen tarihi eser miktar ve değeri dikkate alındığında, Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser kaçakçılığı operasyonu olduğu da aktarıldı.

İzmir'de Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonu ...

 

Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu ...

Güncellenme Tarihi : 13.8.2020 22:49

İLGİLİ HABERLER