Gündem
  • 27.5.2022 22:44

Davutoğlu'nu sarsan istifa!.. Telefonlarını kapattı

Gelecek Partisi'nde kafaları karıştıran istifa! Hesabı ele mi geçirildi?

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır Twitter üzerinden istifa açıklaması paylaştı.Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, dün Twitter hesabında 10 aydır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 Açıklamanın üstüne Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Çakır'ın hesabının ele geçirildiğini iddia etti.

Küçükpolat, "Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır'ın Twitter sayfası kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi. Kimlerin neden böyle bir hesap içine girdiği araştırılmaktadır. Söz konusu hesaptan yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini kamuoyunun ve Gelecek gönüllülerin dikkatine sunarım" dedi.

 'TELEFONLARA ÇIKMIYOR'

 Ancak yerel medyada çıkan haberlere göre, Serap Çakır'ın partiyle ilgili bir WhatsApp grubundan ayrıldığı, hesabının çalınmadığı ve istifa açıklamasının doğru olduğu öne sürüldü. Çakır'ın Twitter hesabına şu an ulaşılmıyor.

 Demokrat Kocaeli'nin haberine göre, parti içerisinde yapılan açıklamada Çakır'ın telefonlara çıkmadığı, neden istifa ettiğinin bilinmediği söylendi.

Açıklamada, "Elbette birlikte olduğumuz arkadaşlar ile bir gün yolumuz ayrılabilir, bu doğaldır ancak hepimizin birbirimiz ile insanı hak ve hukukları olduğu için birbirimizi bilgilendirmemiz gerekir. Sebebini bilmediğimiz ve anlam veremediğimiz bu duruma söyleyecek bir lafımız yok. Serap hanım özverili çalışmalarda bulunmuş, emek vermiş, partiye hizmet etmiştir. Serap Hanım sadece il başkanlık görevini bırakmıştır parti ile olan iletişimi ve aidiyeti devam etmektedir. Genel merkez il başkan ataması yapana kadar il başkanı tüzük gereği siyasi işler başkanımız Hasan Arabacı'dır" denildi.

 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2022 22:52

İLGİLİ HABERLER