Yaşam
  • 28.3.2021 22:53

Demet Evgar hastaneye kaldırıldı

KAYNAK : MİLLİYET

Demet Evgar, bakım yaptırmak için gittiği Nişantaşı’ndaki kuaförde aniden rahatsızlandı. Ünlü oyuncu, kuaför çalışanları tarafından apar topar hastaneye götürüldü.

'Alev alev' dizisiyle ekranlara dönen Demet Evgar, hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncu Nişantaşı'ndaki kuaförde aniden rahatsızlandı.

Hürriyet'in haberine göre; kuaför çalışanları tarafından yakındaki hastaneye götürülen Demet Evgar’ın bir anda tutan ağrılarının nedeninin böbrek taşı olduğu anlaşıldı.

Ünlü oyuncu, yapılan müdahalenin ardından kendisini daha iyi hissetmeye başlayınca dinlenmek için evine geçti.

SEHER VAKTİ

'SEHER VAKTİ'

Oyuncu Demet Evgar, çalmaya merak saldığı ukulelesi ile Barış Manço’nun ‘Seher Vakti’ şarkısını çalmış ve takipçilerinin beğenisini kazanmıştı.

Evgar, doğum günü paylaşımı ile sevenlerinin karşısına çıkmışı. 40 yaşına giren oyuncu fotoğrafına: “Canım 40'ım benim. Hoş geldin, safa geldin” notunu düşmüştü.

ÜNLÜ OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

ÜNLÜ OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

Demet Evgar, sosyal medya hesabından babaannesi Sabahat Evgar’ın vefat ettiği takipçileriyle paylaşmıştı. Babaannesiyle çektiği bir selfie'yi yayınlayan oyuncu, paylaşımına duygusal bir not düşmüştü.

SEVGİLİM

"SEVGİLİM"

Evgar, paylaşımında, "Sabahat… Anlamı: güzellik. Bilenler bilir neşe içinde, sonsuz bir sevgiyle yaşadı ve etrafındaki herkesle bu sevgiyi paylaştı. Koynunda masallarıyla büyüdüğümüz baba-annemiz, annemiz, anne-annemiz, yol arkadaşımız, dostumuz Sabahat Evgar’ı öğle namazında Manisa Hatuniye Cami' nden bu dünyadaki son yolculuğuna ugurlayacağız…Sevgilim… Yolun açık olsun, kuşlar gibi gittin, aniden, tam da istediğin gibi? Atatürk kızı 30 Ağustos'ta…" demişti.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2021 23:01

İLGİLİ HABERLER