Gündem
  • 27.1.2020 22:19

Deprem yalancısı Serdar Akinan FETÖ övücüsü çıktı

Deprem üzerinden algı operasyonu yapan Serdar Akinan, FETÖ’nün eylemlerine açık destek vermiş

Elazığ'da cuma günü saat 20.55'te meydana gelen ve merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin algı operasyonu yapan gazeteci Serdar Akinan’ın, Fetullahçı Terör Örgütü’nün eylemlerine açık destek verdiği ortaya çıktı.

Serdar Akinan'ın, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile 1 Ocak 2014'te Hatay'ın Kırıkhan ilçesi ve 19 Ocak 2014'te Adana'nın Ceyhan ilçesinde MİT'e ait araçları durdurulması eylemlerine açık destek verdiği öğrenildi.

AKİNAN'DAN, 17-25 ARALIK YARGI DARBE GİRİŞİMİNE AÇIK DESTEK
Serdar Akinan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından 17 Aralık yargı darbe girişimine destek verdi ve "Seçim öncesi son yılların en büyük yolsuzluk operasyonu! 17 Aralık 2013 tarihe, AKP'de sonun başlangıcı olarak geçecek... Kesin bilgi!" iddiasında bulundu. Serdar Akinan, FETÖ'nün algı operasyonuna destek verdi ve o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ı "diktatör" ve "tiran" olarak suçladı.

Serdar Akinan, FETÖ'nün algı operasyonlarına destek verdi ve "Yolsuzluğa boğazına kadar batmış bir iktidarın ve bir tiranın çöküşünü canlı izliyoruz..." iddiasında bulundu.

FETÖ'NÜN YASA DIŞI SES KAYITLARINI YAYINLADI
Serdar Akinan, terörist başı Fetullah Gülen'in açıklamaları ve FETÖ'nün yasa dışı ses kayıtlarını da yayınladı. Akinan, 24 Ocak 2014 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından, "Cemaat'in şimdiye kadar yayınladığı ses kayıtlarının listesi" paylaşımında bulundu.

FETÖ'NÜN OPERASYONLARINDAN HABERDAR!
Serdar Akinan, FETÖ'nün 25 Aralık yargı darbe girişiminden de haberdar olduğu tespit edildi. Akinan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın gözaltına alınacağını ima etmesi; "Serdar Akinan, FETÖ'yle birlikte hareket etmiş" yorumlarına neden oldu.

MİT TIRLARI İHANETİNE DE DESTEK!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; FETÖ'nün MİT TIR'ları eylemini resmi hiyerarşinin dışındaki ast-üst ilişkisi içerisinde gerçekleştirilen silahlı terör örgütü eylemi olarak tanımlıyor. Serdar Akinan, FETÖ'nün MİT TIR'ları ihanetine de açık destek verdi ve "Arama yapmak 'vatana ihanetmiş'!!" iddiasında bulundu.

AKİNAN'IN, FETÖ'NÜN 17-25 ARALIK YARGI DARBE GİRİŞİMİ VE MİT TIRLARI İHANETİNE AÇIK DESTEK VEREN O PAYLAŞIMLARI!
Serdar Akinan'ın, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ve MİT TIR'ları ihanetine destek veren o paylaşımları:

.


17 Aralık 2013: "Seçim öncesi son yıl

.

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 22:25

İLGİLİ HABERLER