Gündem
  • 27.3.2014 23:29

Devleti dinleyen vatan haini yakalandı iddiası

Eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün sitesin SON TV'den geçilen haberde, toplantıda bulunanlardan birisinin koruma polisliğini yapan bir kişinin köstebek olarak yakalandığı iddia edildi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgenaral Yaşar Güler'e ait olduğu öne sürülen ses kayıtlarının internette yayınlanmasının ardından Milli İstihbarat Teşkilatı ve diğer istihbarat birimlerinin ortak çalışması sonucunda ortam dinlemesini sızdıran köstebeğin belirlendiği ortaya çıktı.

KORUMA MEMURU ÇIKTI

SON.TV'den Ömer Adıyaman'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgenaral Yaşar Güler'e ait olduğu öne sürülen ses kaydını ortam dinlemesi sureti ile alan kişinin koruma memurlarından biri olduğu iddia edildi.Araştırmayı yürüten istihbarat birimleri tarafından gözaltına alınan koruma memurunun aldığı ortam kaydını kim ve kimlere ne şekilde servis ettiğine yönelik sorgulaması devam ediyor. Kaydı alan ve yaydığı iddia edilen Koruma memurunun ifadeleri doğrultusunda geniş çaplı bir operasyonun yapılması bekleniyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:31

İLGİLİ HABERLER