Yaşam
  • 3.8.2019 12:18

Didem Balçın estetik merkezinin peşini bırakmıyor

Ünlü oyuncu Didem Balçın, yüzünde yaralara neden olan estetik merkezinin peşini bırakmıyor. Merkez hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulunan ünlü oyuncu şimdi de altın iğne operasyonu için ödediği ücreti geri almak için İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne başvurdu.

didem balçın ile ilgili görsel sonucu

Ünlü oyuncu Didem Balçın, geçtiğimiz aylarda bir güzellik merkezine giderek yüzünün daha parlak ve canlı durması için altın iğne denilen bir estetik uygulaması yaptırmak istemişti. Merkezde İran'da tıp eğitimi aldığı iddia edilen bir doktorla anlaşan Balçın'ın, operasyonun yapıldığı gün, yüzünde ağır derece yanma ve ağrı meydana gelmişti.

Ä°lgili resim

İğnelerin etkisi nedeniyle böyle bir şikayet yaşandığını belirterek ünlü oyuncuyu evine gönderen doktorların, tedavi amaçlı verdiği ilaç ve kremler ise Balçın'ın yüzünde yaralar oluşturmuştu. Yaptığı araştırmada doktorun söz konusu güzellik merkezinden ayrıldığını ve gerçekte doktor olmadığını fark eden ünlü oyuncu, bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulunarak güzellik merkezi sahibi ve sahte doktordan şikayetçi olmuştu.

didem balçın ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma devam ederken, Şişli İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince söz konusu estetik merkezinde inceleme başlatılmış ve estetik merkezine bir miktar para cezası kesilmiş, bir ay süreyle de kullanıma kapatılmıştı. Yüzünde yaralar meydana getiren estetik merkezinin peşini bırakmayan ünlü oyuncu, bu kez de altın iğne operasyonu için ödediği ücreti geri almak için İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne başvurdu. Balçın, merkezden toplam 314 bin lira talep etti.

SABAH

Güncellenme Tarihi : 3.8.2019 12:19

İLGİLİ HABERLER