Medya
  • 7.10.2019 19:49

Dinamiksoft Web Tasarım Bayiliği Projesi

Dinamiksoft Ankara web tasarım firması olarak hizmet vermektedir. Kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen sektördeki kaliteli web tasarımcısı ihtiyacına olan talep sayesinde çok kısa sürede hızla büyüdü, önceleri sadece web yazılım işleri ile uğraşan ekip, Google reklamları için danışmanlık, Sosyal medya hesaplarında uzman yönetim gibi dijital pazarlama alanlarında etkin bir şekilde varlık göstermeye başladı. Farklı iş fikirleri ve çözümleri içerisinde yer alarak şimdilerde web tasarım bayiliği almak isteyenlerle görüşmelere başladı ve ardından Dinamiksoft e-ticaret paketleri ve kurumsal web site ürünleri başta olmak üzere tüm ürün ve hizmetlerini sürekli olarak satış ve pazarlama yapabilecek danışmanlık ajansları / ekipleri / uzmanları ile görüşmektedir.

Web Tasarım Bayiliği Projesi Nedir?

Dinamiksoft [https://www.dinamiksoft.com/] web tasarım alanında özgün çalışma metotları ve iş modelleri ile kendisini göstermektedir. Aslında bir web yazılım geliştirme ekibi iken web hizmetleri altındaki tüm sektörlerde hizmet ve ürün üreten bir web firması oldu. Hatta web tasarım & grafik tasarım konularındaki ilerlemesini daha fazla müşteriye ulaştırabilmek için web tasarım bayiliği verme fikrini bir proje haline getirdi. Uygulamasına yeni başlanan proje Dinamiksoft lisanslı eticaret paketlerini, kurumsal web sitesi çözümlerini, firma web sitesi çözümlerini ve dehasını bayileri ile satışa açacak ve düzenli güncellemeler ile teknik destek sağlayacaktır. Üstelik şu an bayi sayısı oluşturmak derdinde olan Dinamiksoft Ankara Web Tasarım firması herhangi bir bayilik ücreti ve aylık ücret ödemeden bayiler kazanmak istiyor. Dinamiksoft web tasarım bayiliği projesi sayesinde tüm Türkiye genelinde web sitesi satışı yapabilecek, Dinamiksoft ürün ve hizmetlerini belirli bir komisyon karşılığında pazarlayabilecek satışından para kazanabilecek cesur girişimcileri aramakta. Projenin en önemli ürünlerinden olan web siteleri 750TL-4000TL arasında değişen fiyatlardadır, bu web sitelerinin satışından kazanılan ücreti %20-%40 arasında komisyon bedelleri ile bayilere dağıtılacaktır.

Bayilere Ücretsiz Web Sitesi

Dinamiksoft bayileri için bayiadi.dinamiksoft.com isminde subdomain üzerinde çalışan bir web sitesi teslim edecek. Bayiler bu web sitesi linkini kullanarak sosyal medya ve whatsapp gibi platformlardan veya kendi gayretleri ile karşılaştıkları kişilere bu web sitesi üzerinden ürün satışı / teklif isteme yapabilecekler. Bu web sitesinin fiyat teklifi alma alanından gelen teklif istekleri Dinamiksoft yönetim sistemine bayi kodu ile düşecektir. Buradan gelen talepler aynı zamanda bayi eposta adresine de gidecektir. Böylelikle bayiler kendisinin sayfasından gelen talepleri görmüş olacak. Ürün satışı yapmaları durumunda yine kendi bayi kodları ile bu işi yapacaklarından yapılan satışları görebilecek, bu satıştan da komisyonunu alabilecek. Ayrıca bayi panelinden kendisinin performansını ve performans iyileştirmesi için Dinamiksoft yöneticilerinden gelen tavsiyeleri görebilecek. Bayi web sitesi Dinamiksoft Ürün ve Hizmetlerinde yapılacak güncellemeler üzerine otomatik olarak kendisini güncelleyecektir önemli bir özellik de bayilerin web sayfasını internet üzerinden Google ve sosyal medya platformunda reklama açabilecek olmaları. Dinamiksoft firması bayilerine bu konuda teknik destek sağlayacağını da vaat ediyor.

Web Tasarım Bayiliği Başvurusu

Ankara web tasarım firması Dinamiksoft ‘a tüm Türkiye’de herkes başvuru yapabilir, Bayilik işlemi için Dinamiksoft web sitesinin iletişim sayfasındaki formdan yazarak daha fazla bilgi alabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 7.10.2019 19:47

İLGİLİ HABERLER