Medya
  • 17.4.2021 23:59

Dövülerek öldürülen nine olayında flaş gelişme

Müge Anlı son dakika duyurdu! Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde savcılık harekete geçti... Müge Anlı İle Tatlı Sert, yine milyonları ekrana topladı. Canlı yayında; 9 çocuk, 25 torun sahibi olan 88 yaşındaki Fadime Arslan'ın, şüpheli ölümü ele alındı. Yaşlı kadının, vefatından birkaç hafta sonra ortaya çıkan videolarda; gelini tarafından dövüldüğü anlaşılmıştı. Olayla ilgili flaş gelişme yaşandı. Savcılık harekete geçti! İşte ayrıntılar...

Son dakika haberi: Müge Anlı duyurdu! Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde savcılık harekete geçti

Müge Anlı'da yaşanan olay Türkiye'yi şoke etti… Manisa'nın Selendi ilçesi merkezine 25 kilometre mesafedeki kırsal Rahmanlar Mahallesi'nde, oğlu İdris Arslan ve ailesiyle yaşayan 9 çocuk, 25 torun sahibi Fadime Arslan, 11 Mart'ta yaşamını yitirmişti.

Son dakika haberi: Müge Anlı duyurdu! Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde savcılık harekete geçti

Arslan'ın ölümünün ardından torunun eşi tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yaşlı kadının, gelini tarafından defalarca dövüldüğü görüldü. Fadime Arslan'ı yıkayan kadın da "Vücudundaki morluklardan şüphelendim" dedi.

Son dakika haberi: Müge Anlı duyurdu! Fadime Arslan'ın şüpheli ölümünde savcılık harekete geçti

Olaya şahit olan Fadime Arslan'ın gelini Fidan da kendisinin de şiddet gördüğünü söyledi. 2 yıldır evin gelini olduğunu söyleyen Fidan Arslan, çocuğuyla tehdit edildiğini, kendisini ispat etmek için görüntülerini çektiğini belirtti.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından jandarma Fadime Arslan'ıı gözaltına aldı. Arslan, ifadesinde 40 yıldır kayınvalidesine kendisinin baktığını belirtip, "Altına kaçırıyor. Bana hakaretler ediyordu. Sinir hastasıyım. Kendimi tutamayıp, kötü muamelede bulunduğum oldu. Gelinim kumpas kurup, bu görüntüleri çekmiş" dedi.

Arslan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Konuyla ilgili Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, 3 Nisan'da saat 08.00 sıralarında mezarı açılan Arslan'ın cesedi, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

9 çocuk 25 torun sahibi olan Fadime Arslan'ın şüpheli ölümü Müge Anlı programına konu oldu. Vefatından birkaç hafta sonra çıkan görüntülerde yaşlı kadının kendisiyle aynı adı taşıyan gelini tarafından şiddet görmesi "cinayet" şüphelerine neden oldu. Fadime Arslan'ın çocukları ve torunları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Bugünkü canlı yayında ise son dakika gelişmeleri yaşandı. Anlı, yeni görüntülerin ortaya çıktığını açıkladı ve "İddialara göre; Fidan, Fadime Arslan öldükten sonra kadının elbiselerini giyip göbek atmış. İnanılmaz ama gerçek" ifadelerini kullandı.

Şikayet üzerine dayakçı gelin için savcılık harekete geçti.

Görüntüler incelenmeye başlandı.Bir yandan da Adli Tıp Kurumu'nun göndereceği otopsi raporu bekleniyor.




 



 

Güncellenme Tarihi : 18.4.2021 01:34

İLGİLİ HABERLER