Spor
  • 15.9.2020 16:12

Dünya yıldızı Galatasaray'ı takibe başladı

Dünya yıldızından Galatasaraylıları heyecanlandıran hamle

Son dakika Galatasaray haberi: Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Sezonun ilk maçında sahasında Gaziantep FK'yı mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Cimbom'da orta saha için gündeme gelen dünya yıldızından flaş bir hamle geldi.

Son dakika transfer haberi: Dünya yıldızından Galatasaraylıları heyecanlandıran hamle

Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden Arda Turan, Radamel Falcao ve Claudio Taffarel'i takibe alırken sarı-kırmızılı taraftarları da hayli heyecanlandırdı.Süper Lig'de 2020/2021 sezonuna 3-1'lik Gaziantep FK galibiyetiyle giriş yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Yapacağı birkaç takviyeyle transferi noktalamayı planlayan sarı-kırmızılılarda önceliklerden biri de orta saha transferi...

İlk olarak bu bölgeyi Oghenekaro Etebo takviyesiyle güçlendiren Cimbom, bir orta saha transferi daha yapmak istiyor.

Aslan'ın adı son günlerde Idrissa Doumbia ile anılırken, Manchester City forması giyen Fernandinho'dan Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran bir hareket geldi.


Son dakika transfer haberi: Dünya yıldızından Galatasaraylıları heyecanlandıran hamle

Brezilyalı yıldız, sosyal medya hesabından Arda Turan, Radamel Falcao ve Claudio Taffarel'i takibe aldı.

Son dakika transfer haberi: Dünya yıldızından Galatasaraylıları heyecanlandıran hamle

Manchester City forması giyen tecrübeli futbolcunun bu hareketi gözlerden kaçmazken, taraftarlar Fernandinho'yu Galatasaray'a gelmesi için sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttu. İşte o paylaşımlar...
 

 

Güncellenme Tarihi : 15.9.2020 16:22

İLGİLİ HABERLER