Dünya
  • 26.1.2015 00:52

32 yaşında 12. çocuğa hamile

İngilizler bu aileye 'Sıçan aile" diyor. Sıçanlar gibi hızlı üremeleri nedeniyle bu lakap takılmış. Bu ilginç aile bütün geçimini bu çocuklardan üzerinden sağlıyor.. Devletin çocuk için veridği teşviklerden yararlanan aile her sene adeta bir servet alıyor.

İngiltere'nin Kent şehrinde Cheryl Prudham (32) isimli 11 çocuklu kadın, yılda 38.000 sterlin(135 bin lira) devlet yardımı alıyor.
Çalışmayan ve geçimini çocuklarından sağladığı görülen Prudham, şimdi de 12. çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Kadın, Facebook'tan yaptığı açıklamada “Bir kızım oluyor!!” diye müjde verdi. Bebeğinin ultrason görüntüsünü de yayımlayan kadın, yeni doğacak çocuğuna çift isim vereceğini, bu isimlerden birinin Lexi-Rose, Lacey-May ve Lainey-girl gibi diğer kızlarıyla uyumlu olsun diye L harfiyle başlayacağını duyurdu. Prudham'ın 7 kız, 4 erkek çocuğu var. Cheryl-Robert Prudham çifti, yardımlar sebebiyle lüks bir hayat sürüyor, sık sık yurt dışı tatile çıkıyor. İlk çocuğu daha 17 yaşındayken dünyaya gelen Prudham, anne olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söylüyor.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:38

İLGİLİ HABERLER