Dünya
  • 28.4.2015 15:30

Hemşire acil serviste hastalara tecavüz etti

Acil servise gelen kadın hastalara tecavüz edip kameraya alan erkek hemşire tam 18 yıl hapse mahkum oldu.
Nisan başında İngiltere'yi sarsan skandalın cezası da belli oldu.
Mahkemeye çıkartılan kadanlara o görüntüler soruldu. kadınların hepsi görüntüdeki kişinin kendi olduğunu belirterek sapık erkek hemşireden şekayetçi oldu.

İngiltere bu haberle çalkalanıyor. Acil serviste kendinde olmayan kadın hastalara tecavüz eden erkek hemşire, tecavüzleri videoya da kaydediyor.

Andrew Hutchinson isimi 29 yaşındaki hemşire çalıştığı John Radcliffe Hastanesi'nde acil serviste kadın hastalara tecavüz edip, tecavüzleri videoya aldığını Oxford Asliye Ceza Mahkemesi'nde kabul etti.

KAMERAYA POZ VERMİŞ

Hemşirenin kurbanlarının 18, 22 ve 35 yaşlarında kadın hastalar olduğu öğrenildi. Görüntülerde Hutchinson tecavüz sırasında kameraya bir de poz veriyor.

SUÇUNU KABUL ETTİ

İngiliz hemşirenin skandalları bununla sınırlı değil. Andrew Hutchinson daha önce Abington şehrindeki White Horse Eğlence Merkezi'nde 10 ve 15 yaşlarında iki kız çocuğuna röntgencilik yaptığı iddialarını da kabul etti. Andre Hutchinson'ın, işlediği 27 suç arasında Wilderness Festivali sırasında kurulan tıp çadırında 24 ve 21 yaşlarında iki kadına daha cinsel saldırıda bulunması da yer alıyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:46

İLGİLİ HABERLER