Dünya
  • 28.7.2014 22:24

İsrail hastaneyi bombaladı

İsrail Gazze'deki Şifa hastanesini bombardımana tuttu. Saldırıda en az 21 ölü olduğu belirtiliyor.

İsrail ordusunun, 22 gündür havadan ve karadan düzenlenen saldırılara hedef olan sivillerin tedavi altına alındığı Gazze'deki Şifa Hastanesi'ni bombardımana tuttuğu bildirildi. Saldırıda en az 21 ölü olduğu belirtiliyor.

Hastane, Gazze’deki en büyük sağlık kompleksi ve saldırılarda yaralananların hemen tamamı bu hastanede tedavi ediliyor.

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarına bayramda da devam ediyor. Ordu güçlerinin sabah saatlerinde Gazze'nin Cibaliye bölgesinde bir evi bombalaması sonucu bir Filistinli çocuk öldü. Ölü sayısı 1036'ya yükseldi.

İsrail'in gece bombardımanında ise dört Filistinli ölmüştü. Ölenlerden biri, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'a düzenlenen topçu ateşi sırasında hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı, gece boyunca bölgedeki farklı hastanelerde tedavisi süren üç yaralının da yaşamını yitirdiğini aktardı.

MÜLTECİ KAMPINA  DA SALDIRDI

İsrail ordusunun, Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, en az 10 çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

10 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'ne sınır bölgede düzenlediği operasyonda 10 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:56

İLGİLİ HABERLER