Dünya
  • 22.5.2015 23:21

İtfaiyeciden yaşlı kadına tekme tokat saldırı

Los Angeles’in West Adams bölgesinde bir kadını sokak kedilerini beslediği için döven ABD’li eski itfaiyeci suçlu bulundu. 2013 yılında gerçekleşen olayın kamera kayıtları yayınlandı.

39 yaşındaki Ian Justin Eulian, ciddi derecede bedeni zarar verme ve bedeni zarar vermek amacıyla saldırı gerçekleştirme gerekçesiyle Los Angeles’ta görülen davada suçlu bulundu. Rebecca Stafford isimli kadını sokak kedilerini beslediği için döven Eulian, Stafford’un beslediği kedilerin köpeğine saldırdığını ve bahçesini kirlettiğini iddia etti. Eulian, Stafford’a kedileri beslememesi konusunda uyardığı ancak kadının bu uyarıyı dinlemediği savunmasında bulundu.

Mahkemeden yapılan açıklamada, eski itfaiyeci Ian Justin Eulian’ın 30 Haziran’da görülecek karar davasında 7 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği ifade edildi. 

Öte yandan, 14 Eylül 2013’te meydana gelen olayın güvenlik kamerası kayıtları yayınlandı. Görüntülerde, Eulian’ın, Stafford’un içinde oturduğu arabanın kapısını açarak kadını yumruklaması görülüyor. Daha sonra kadını aracın içinden çıkararak yere yatıran Eulian, Stafford’a birkaç kez daha yumruk atarak bayılmasına neden oluyor. Eulian daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor.  

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:17

İLGİLİ HABERLER