Dünya
  • 15.9.2014 13:33

Kadın IŞİD teröristi kestiği kafayla böyle poz verdi

Kadın IŞİD militanı sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına da "Hayalimdeki meslek terörist doktor" yazdı.

Kafa kesen kadın IŞİD teröristi
 
Suriye ve Irak'ta kan dökmeye devam eden IŞİD militanları, sosyal medyada korkunç paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor. Twitter'da "Mujahidah Bint Usama" takma adıyla paylaşımlarda bulunan bir kadın militan, yayınladığı fotoğraf ve mesajlarla İngiltere ve dünyanın gündemine oturdu.

'BİN LADİN'İN MÜCAHİD KIZI'

Elinde infaz edilmiş bir adamın kesik başını tutan kadının 21 yaşında bir İngiliz vatandaşı olduğu iddia edildi. (Mujahidah Bint Usama takma adı Usama Bin Ladin'in mücahid kızı anlamına geliyor.) Kadın militanın paylaştığı fotoğrafta arkada iki küçük çocuğun olması da dikkatlerden kaçmıyor. Çocuklar tuhaf gözlerle kadının elindeki kesik başa bakıyor.

Bununla beraber kadının doktor önlüğü giydiği, twitter profilinde de doktor olduğunu belirttiği görülüyor. Fotoğrafın altında ise "Hayalimdeki meslek, terörist bir doktor!" yazıyor.

Kendini Usama Bin Ladin'in mücahit kızı olarak tanımlayan kadının 11 Eylül'ün yıldönümünde "O zaman 8 yaşındaydım ama her şeyi dün gibi hatırlıyorum. Bu da tiranlara ders olsun" yazdığı görüldü.

AHABER

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:48

İLGİLİ HABERLER