Dünya
  • 30.8.2015 00:18

Karısını aşığı ile basan koca dehşet saçtı

Gayrimeşru ilişki yaşayan insanlar, yakalanmamak için kendi yaşadıkları yerden uzak, daha çok izbe yerlerde bulaşmayı tercih ederler. Fakat bu iki kişi büyük bir hataya düşerek, evli olan kimliği belirsiz kadının evinde buluşmaya karar vermişler. Az sonra olacaklardan ise tamamen habersizler...

İnternete sızan bu videoda evli çiftin yatak odasında, olaylardan habersiz koca tarafından basılan çiftin başına neler geldiği gösteriliyor. Video yüzü kan içinde, yatağın köşesine yığılmış kimliği belirsiz bir adamla başlıyor. Fakat uygulanan şiddeti yeterli görmeyen öfkeli koca adamı yakalıyor, yerde sürüklüyor ve tekrardan dövmeye başlıyor. Bununla yetinmeyen adam kendisini aldatan eşi yerden kıyafetlerini toplarken kadının yüzüne tekme atıyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Her ne kadar videodaki konuşmalar yabancı bir dilde olsa da aldatılan kocanın habersiz bir şekilde eve geldiği ve eşiyle sevgilisini yakaladığı ortada. Video başlarken adamın yüzünün kan içinde olmasından da video çekilmeye başlamadan önce öfkeli kocanın, eşinin sevgilisine şiddet uygulamaya başladığı anlaşılıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:39

İLGİLİ HABERLER