Dünya
  • 1.7.2015 11:34

Plaj katliamcısının vücudundan bakın ne çıktı

Tunus'taki plajda güneşlenen 38 kişiyi öldüren IŞİD fanatiği Seifeddine Rezgui'nin otopsi sonuçları açıklandı.. Hastaneden yapılan açıklamada Seifeddine Rezgui'nin vücudunda yüksek miktarda kokain bulundu. Saldırı öncesi rahat ve sakin haliyle dikkat çeken Rezgui'nin, saldırı öncesi kokakin aldığı kesinleşti.

Seifeddine Rezgui'nin cesedinde patmaya hazır bombalar da bulunduğu açıklandı.Tunus polisi tarafından göbeğinden, kalbine yakın noktadan ve başından vurulan Seifeddine Rezgui'nin olay anında hayatını kaybettiği otopsi raporuna girdi.

Geçtiğimiz günlerde 38 kişi, Tunus'taki bir plajda kurşunların hedefi olmuştu. Turist akınına uğrayan plajda, şezlonglara çiçekler ve taziye notları bırakılırken bazı ziyaretçiler de şezlongların önünde selfie çekti.

"SELFİE ÇEKMEK YASAK DEĞİL Kİ"

Selfie çeken kişilerden biri olan İngiliz İşçi Partisi milletvekili adayı Amran Hussain, ‘Selfie çekmek yasak değil ki’ diyerek kendini savununca İngiliz basını tarafından yerden yere vuruldu.

"DESTEĞİMİ GÖSTERMEK İÇİN GİTTİM"

Saldırıda hayatını kaybedenleri anmak amacıyla plaja çiçek bırakmaya gittiğinde fotoğraf çektiğini söyleyen Hussain, kendini, “Ülkeyi ve insanları umursadığımız ve sevdiğimizi dünyaya göstermek için birkaç fotoğraf çektik ve oraya, teröristlere meydan okuyarak desteğimizi ve birliğimizi göstermek amacıyla gitti” sözleriyle savundu.

"AMACIM SAYGI GÖSTERMEK"

Tepkilerin ardından özür dileyen Hussain, fotoğrafın ‘mutlu bir fotoğraf’ olmadığını, amacının ‘saygı göstermek olduğunu’ da sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:34

İLGİLİ HABERLER