Dünya
  • 29.8.2015 12:40

Sakar sevgili tam evlenme teklifi edecekti ki

Evlilik teklifini planlamak zaten başlı başına zor bir süreç. Yüzükler, mekan, üst baş derken insanın hayatında sorup sorabileceği en önemli sorulardan biri olan 'Benimle evlenir misin?', bu soruyu soracak kişi için oldukça stresli bir hal alıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de yüzüğü suya düşürürseniz neler mi oluyor?

Yüzük suya düştü

Daily Mail'de yer alan habere göre, Matthew Picca isimli genç adam, sevgilisine evlenme teklif etmek için 'doğru zaman bu zaman' diyerek muhteşem teklifi planlamaya başlamıştı. Çiftin en sevdiği mekan olan Southport’u duyacağı muhtemel 'evet' için seçen Picca, iskelede dizlerinin üstüne çöküp yüzük kutusunu cebinden çıkardı ve tam da o an olaylar gelişti. Picca dizlerinin üstüne çöküp yüzüğü kutusundan çıkarttığında yüzük elinden kaydı ve iskeledeki tahtaların arasından suya düştü.

Picca televizyon kanalına, "Barda olup biteni gören üç adam vardı. Sanırım teklifin böyle bitmesine onların da gönülleri razı olmadı, hiç düşünmeden suya atladılar ve bizimle birlikte yüzüğü aramaya başladılar" diye açıklamada bulundu. Hatta evi yakında olan bir adam eve gidip deniz gözlüklerini getirerek genç çifte yardımda bulundu.

 

Evlilik teklifini tamamladı

Olaydan sonra Stateport Pilot’a yaptığı açıklamada yaşadığı şeyin tam anlamıyla ‘yıkıcı’ olduğunu söyleyen, Picca neyse ki evlilik teklifini tamamlamayı başardı. Bir buçuk saatlik bir arama çalışmasından sonra Kyle Blusher isimli bir adam yüzüğü buldu. Yüzüğün bulunduğunu duyar duymaz sudan çıkıp dizlerinin üstüne çöken Picca, evlilik teklifini bu defa olan biteni izleyen, çifte yardımcı olan insanların arasında yaptı. Ve mutlu son!

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:39

İLGİLİ HABERLER