Dünya
  • 1.12.2016 00:22

Sapık seri katil 58 eşcinseli öldürdü

Flört sitelerinde tanıştığı erkekleri öldüren seri katil hakkında korkunç iddia

İngiltere’de çöpçatanlık sitelerinde tanıştığı dört erkeği benzer şekilde öldüren seri katil hakkında kan donduran bir iddia ortaya atıldı.İngiltere’nin başkenti Londra’da akılalmaz bir olay gerçekleşti. Eşcinsel flört sitelerinde tanıştığı dört erkeği de benzer şekilde öldüren Stephen Port (41) adlı kişinin 58 erkeği daha öldürdüğü iddiası ortaya atıldı.

İngiliz polisi 2014 ve 2015 yılları arasında, bir restoranda şeflik yapan Stephen Port’un çöpçatanlık sitelerinde tanışarak öldürdüğü Anthony Walgate, Gabriel Kovari, Daniel Whitworth ve Jack Taylor’ın cesetlerini Port’un Londra’daki evinin yakınlarında bulmuştu.

Eşcinsel flört sitelerinde tanıştığı erkeklere önce ilaç verip sonra tecavüz ederek öldüren Port’un soruşturması hâlâ devam ediyor.İngiliz polisi, Londra’da benzer şekilde cinayete kurban giden 58 erkeğin ölümünün de Port ile bir ilgisi olabileceğinden şüpheleniyor.

İşlediği ilk cinayetin ardından tutuklanan Port, hapiste kısa bir süre yattıktan sonra serbest bırakıldı ve sonrasında kan donduran üç cinayet daha işledi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Londra’da cinayete kurban giden 58 erkeğin Port ile bir bağlantısı olduğu kesinleşirse, 41 yaşındaki şef İngiltere’nin gelmiş geçmiş en azılı seri katillerinden biri olarak tarihe geçecek.

Güncellenme Tarihi : 1.12.2016 02:07

İLGİLİ HABERLER