Dünya
  • 13.2.2016 01:46

Sevgililer günü bebeğinin alnında kalp çıktı

Sevgililer Günü'nde hamile kalan genç kadın, bebeğinin alnındaki lekeyi görünce şaşkınlığa uğradı. Doğum lekesi bulunan minik bebek adeta Sevgililer Günü'nden bir iz taşırcasına alnında kalp iziyle doğdu.

Dailymail'in haberine göre; İngiltere'nin Lincolnshire kentinde yaşayan Jade Sparham (20) ve Liam Scaife (21) Kasım ayında doğan ve şimdi 12 haftalık olan bebeklerinin ilginç hikayesini paylaştı.

Doğumdan iki gün sonra bebeğin alnında ilginç bir şekilde kalp izi oluştuğunu gören anne Jade çok endişelendi ve hemen doktorun kapısını çaldı.Doktor ise; endişelenecek bir şey olmadığını, bunun sadece bir doğum izi olduğunu açıkladı.

Bebeklerinin özellikle Sevgililer Günü'nde olmasını çok istediklerini söyleyen anne Jade, "Bebeğin kafasında kalp görünce gözlerimize inanamadık, bu çok güzel bir tesadüf oldu. Bu durum artık sevgililer gününü bizim için daha da özel kılacak. Şimdi Liam ve ben, bebeğimizin o küçük yüzünü öpmeye doyamıyoruz" dedi.

"TEK YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY POPPY'E BAKMAK"

Bebekleri güldüğünde ve ağladığında alnındaki izin daha da belirgin bir hale gelerek, kıpkırmızı olduğunu dile getiren anne, şunları söyledi:

"Eğer Liam ile bir tartışma ya da anlaşmazlık yaşarsak, yapmamız gereken tek şey minik bebeğimiz Poppy'e bakmak ve birbirimizi nasıl gerçekten sevdiğimizi hatırlamak olacak."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER