Dünya
  • 28.7.2015 17:41

Sütyenli Lord

Sadece İngiltere değil bütün dünya bu sapık lordu konuşuyor.4 çocuklu lordun 3. karısı da haberi görünce şoka girmiş. Kadının ve çocuklarının tekrar lorda dönmesi beklenmiyor.

İngiltere’de Lordlar Kamarası’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan John Sewel'ın evinde verdiği seks partisinde çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Skandalı ortaya çıkaran The Sun gazetesinin pazartesi günkü sayısında, Sewel’ı turuncu bir sütyen ve deri ceketle gösteren fotoğraflar yayınlandı. Sewel, İngiltere'yi sarsan skandalın ardından Lordlar Kamarası'ndaki görevlerinden istifa etmişti.

The Sun gazetesi konuyla ilgili özel haberinde 69 yaşındaki Lord Sewel’in hayat kadınlarıyla çekilen video görüntülerini yayınladı.

Evli olan ve ikisi üvey, dört çocuğu bulunan Gilcomstoun Lordu Sewel’in Westminster’daki dairesinde çekildiği belirtilen videoda, “Yoldan çıkmak istiyorum” dediği duyuluyor.

Görüntülerde Lord Sewel’in rulo haline getirdiği bir banknot yardımıyla beyaz, toz halindeki bir maddeyi burnuna çektiği görülüyor.

ELEŞTİRDİĞİ DURUMA KENDİ DÜŞTÜ
Geçmişte İşçi Partisi hükümeti altında Tarım, Çevre ve Balıkçılık Bakanı olarak da görev yapan Sewel, Lordlar Kamarası’nda lordların davranış standartlarını yargılamaktan sorumlu olan Lordların Ayrıcalıkları ve Hareketleri  Komitesi’nin başkanlığını da yapıyor.

Lord Sewel bu ayın başında Huffington Post için bir makale kaleme almış ve uygunsuz hareketlerde bulunan lordların ayrıcalıklarının ellerinden alınması konusunda Lordlar Kamarası’na verilen yeni yetkileri anlatmıştı.

Baron John Sewel “Azınlığın uygunsuz davranışları bizim imajımızı riske atıyor. Skandallar çekici gazete manşetleri oluyor” demişti.

İSTİFA KARARI GECİKMEDİ
Skandalın ardından Sewel, Lordlar Kamarası'ndaki tüm görevlerinden istifa etti.

Lordlar Kamarası Başkanı Barones D’Souza, "şoke edici ve kabul edilemez" olarak tanımladığı olayın polise bildirildiğini açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:09

İLGİLİ HABERLER