Dünya
  • 11.10.2017 00:09

Üvey kızını 19 yıl boyunca rehin aldı ve...

ABD'de bir adam, 12 yaşındayken kaçırdığı üvey kızını 19 yıl boyunca rehin aldı. Bu süre zarfında 9 çocuk doğuran kadın, yaşadığı işkenceleri anlattı.

ABD’nin Oklahoma Eyaleti’nde yaşayan 62 yaşındaki Henri Michele Piette, 12 yaşındayken kaçırdığı üvey kızını 19 yıl boyunca rehin almakla suçlanıyor. Rosalynn McGinnis defalarca tecavüze uğradığını, bıçaklandığını, beysbol sopasıyla dövüldüğünü ve bayılana kadar boğazının sıkıldığını söyledi.

İddianameye göre, Rosalynn McGinnis’in annesi, birlikte olduğu Henri Michele Piette’i terk ettikten sonra; Piette’nin oğlu, o dönem 12 yaşında olan Rosalynn’i okuldan aldı. 1997’de gerçekleşen bu olaydan sonra Piette, çocuklarına Rosalynn’in yeni anneleri olduğunu söyledi. Rosalynn'i de evlendiklerine inandırdı.

Piette, yıllar boyunca Rosalynn ve çocuklarıyla birlikte ABD ve Meksikaarasında mekik dokudu. Bu esnada Rosalynn McGinnis, defalarca tecavüze uğradı, bıçaklandı, beysbol sopasıyla dövüldü ve bayılana kadar boğazı sıkıldı. Ayrıca Piette'den 9 çocuğu oldu.

2016 Haziranında artık 32 yaşında olan Rosalynn, safra kesesinden sorun yaşadı. Piette’nin ameliyat olması gereken kadına yönelik kötü muamelesini sürdürmesi üzerine, Rosalynn Meksika’daki bir köyden 8 çocuğuyla kaçtı. ABD Konsolosluğu’na sığınarak çocuklarıyla birlikte ülkesine döndü. Önceden kaçmış olan en büyük çocuğu da annesinin yanına geldi. People dergisine konuşan Rosalynn, “Oradan ayrılmasaydım ya çıldıracaktım, ya da ölecektim ve çocuklarım o adamın elinde kalacaktı” dedi.

Perşembe günü yakalanan Piette, birinci dereceden tecavüz ve çocuk istismarı gibi suçlamalarla karşı karşıya. Mahkemeye göre, Piette uzun yıllar Meksika ve Orta Amerika’da yaşadı ve özellikle Meksika’daki suç şebekeleriyle derin bağları var.

Güncellenme Tarihi : 11.10.2017 00:38

İLGİLİ HABERLER