Yaşam
  • 23.12.2020 11:58

Ece Erken'in resmi boşanma belgesi buhar oldu

 Ece Erken resmi belgede sahtecilik suçuyla… O davayla ilgili şok gelişme!

Son Dakika… Sunucu Ece Erken, aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanma belgesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ece Erken’in paylaştığı bu belge sonrası, kararı verdiği ileri sürülen İstanbul Aile Mahkemesi, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve sunucunun resmi belgede sahtecilik yaptığını belirtmişti. Mahkeme, Ece Erken’in cezalandırılmasını istedi. Ancak savcılık o belgeyi bulamayınca dosya kapandı.

Boşanma davası sürerken sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren mahkeme kararını yayınlayan Ece Erken, karar sahibi gibi gösterilen mahkeme tarafından resmi belgede sahtecilik yapma suçuyla savcılığa ihbar edildi. Ancak savcılık o belgeyi bulamayınca soruşturma kapandı.

Mahkeme, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen bir resmi belgenin paylaşıldığını, böyle bir karar verilmediğini, Erken'in gerçeğe yakın şekilde hazırlanmış sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek ünlü sunucunun cezalandırılmasını istedi.

Mahkemenin ihbarı üzerine başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Savcılık o belgeyi bulamayınca soruşturma kapandı.

GEREKİRSE DOSYA YENİDEN AÇILACAK

Savcılık, suça konu sahte mahkeme kararının aslının temin edilemediğini, bu sebeple olaya konu belgenin aldatma kabiliyeti noktasında inceleme yapılamadığını belirtip, bu delilin elde edilemediği gerekçesiyle soruşturmayı kapattı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.12.2020 00:44

İLGİLİ HABERLER