Gündem
  • 25.1.2022 02:35

Ekrem İmamoğlu balıkçıda millet yollarda!.. Erdoğan bakanlarını İstanbul'a yolladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Soylu ve Karaismailoğlu İstanbul'a geliyor..İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer İstanbul'da geliyor.

BALIKÇIDA GÖRÜNTÜLENEN İMAMOĞLU'NA BÜYÜK TEPKİ VAR
Demek ki neymiş, belediyecilik herkesin işi değilmiş. CHP’li arkadaşlarımız isyan ediyor.

Seni TANIRIM; Araya birilerini koyup sakın mekan sahibini tehdit ettirip, ''Bu görüntüler eski'' falan dedirtme, o bölgede ne kadar kamera varsa hepsinden görüntü alır, senin o mekana KORUMANLA ve eşinle girip-çıktığını ortaya çıkarırım,
Resim

İstanbul kara teslim olmuşken Ekrem İmamoğlu keyifinden yine taviz vermedi. Sarıyer’de Kahraman balıkçısında yemek yiyor. Yazıklar olsun…

Deprem olur kayak yapmaya gider, Sel olur Bodrum'a tatil yapmaya gider, Kar yağar yollar kapanır balık yemeye gider, İstanbul bu basiretsiz ve liyakatsiz kadroların olmayan vicdanına terk edilemez. #imamoğluistifa

İBB araçları gelmeyince Ana arterlerin büyük bir kısmını ilçe belediyeleri temizledi, İmamoğlu ve ekibi de SELFİE çektirdi..! 796 gün sonra bu REZİLLİK sona erecek..!

Bedri Baykam CNN Türk’te “Kar yağacağını bile bile dışarı çıkan insanlar suçlu değiller mi?” demiş. 2024’e 2 sene var değil mi… Allah İstanbul’u bunlardan kurtarsın…

İstanbul İstanbul olalı böyle rezalet yaşamadı...

Cidden #imamoğluistifa başkan , rica ederiz istifa edin. Siz tatile gidin, kayak falan yapın.

Resim

Akıl yoksa neylesin istanbul seçmeni! Çalsın Sezen, söylesin Kemal, oynasın Ekrem!.

Ekrem bey… Vatandaş yolda kalır. Sen Sarıyer’de balık yersin. Deprem olur kayak yaparsın. Sel olur tatile gidersin. Millete yalan atmaktan başka yaptığınız bir şey varsa bilelim?

Ekrem Rakı Balık yaparken, İstanbullu balık istifi evine gitmeye çalıştı. Her şey çok mu güzel olacak?

stanbul halkı bugünkü kar esaretini normalin üstünde bir yağış zannediyor olabilir Çünkü Ekrem beyden önceki yönetimler meteoroloji ile koordineli olarak çalışır, ön hazırlığını yapar süreci vatandaşa hissettirmeden yürütürdü.

CHP'li belediyeci İmamoğlu, İBB ve Murat Ongun TROLLERİ biraz sonra ''6 saattir mahsur kaldık'' diye İMDAT ÇIĞLIĞI ATAN oyuncu Şafak Sezer'e de hakaret etmeye başlar..!

Güncellenme Tarihi : 25.1.2022 02:39

İLGİLİ HABERLER